Bütçe 1.750tl

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Bütçe 1.750tl

pa600 satılmaya başlasın pa80 ler 1500 e bile alıcı bulamayacak.

kardeşim eğer elektro bağlamaları iyi olan, sampleleri iyi olan,saundu iyi olan bir org alacaksan,, ketron xd9 şiddetle tavsiye ederim .

Doktorum inşallah desem ayıp olurmu pa80 benim olsun 3ay sonra bi set paylaşırım kaç kişi pa80 alır görelim

alicim os eti hemen paylaşta bende satmaktan vazgeçeyim 80i :) 1750ye bulacağın pa80i senin setçi ustaya değilde tamirci bir ustaya bol bol götürürsün. temiz sağlıklı bir aleti 1750ye verecek adam aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. tabi bu benim fikrim. herkezin görüşünede saygım var. xd9 dicem o sende varmış sanırım :) or700 al pa500dende iyi benim gözümde. bu paraya alınacak en iyi alet or700v2

Valla abi xd9 sattım benim bestelerimin yapıldığı 10yıl önce 8mb sen biliyosun o ritimlerin benzeri olucak

iyi mal iyi paradır herzaman alicim. ticaretin kuralı budur malesef. ha bide tahtakale usülü ticaret var adam sana boyayıp parlatıp satar hurdayı sonra ''ah vural abimi dinleseydim'' dersin :) uzun soluklu düşünüyorsan enaz 2000tlyi gözden çıkaracaksın pa80 için.

Kartlı Pa60 al temiz bak rahatına

pa500 al guzel alet..

Ali kardeşim konuyu açarken lütfen kıyaslama yapmayalım diyorsun,sonra sen kendin pa 80 nı yere göğe sğdıramıyorsun,yok bir set yapacağızki millet pa80 nı satmayacak,yok kaç kişi set için pa800 sattı pa80 aldı,kardeş sen zaten kafana koymuşsın pa80 almayı daha niye ortamı geriyorsunki anlamadım yada yazılan çizilenden benmi öyle anladım bir garip dünya offffffffffff of.

Git mutlu ol pa80 la.Eskiden renocu,tofaşcı vardı sabit zihniyet şimdide hala pa80 klasiği.Millet uzaydan geri dönüyor biz ise hala merdivenin tozunu alıyoruz.