Arkadaslar 1 nisan gunu çalınan 3x 61 tuslu cihazimi
Askerde olduğum icin bulamiyorum allah rizasi icin yardimci olmanizi bekliyorum sizlerden
Bulana kendi kullandigim telefonumu satip aninda 500tl odul vermek istiyorum
Orgun faturasida vardir arkadaşlar
Dedigim gibi kanuni iznimi kullanip hemen ucretinizi elinize vericem yeyerki bulunsun cihazim
Sahinindendeki ilanlari kontrol edebilirsiniz muzik marketlere sorabilir siniz arayipta. Benim imkanim olmuyor askerde oldugum ici.
Mustafa Kırmaz yazip face den hirisizn video sunu yükledik kamera kayitlari var bakabilirniz
3X seri no su 600 33 04 dur
Olanilir belki tanidiklarinizdan alan felan olmuştur yardimlarinizi bekliyorum simdiden sagolun
Elim kolum bagli askerde biseyde yapamıyorum
Benim numaram 0537 417 39 08
Olay 1 nisan gunu oldu bu arada 2 ay lik daha
Askerde olduğum icin bulamiyorum allah rizasi icin yardimci olmanizi bekliyorum sizlerden
Bulana kendi kullandigim telefonumu satip aninda 500tl odul vermek istiyorum
Orgun faturasida vardir arkadaşlar
Dedigim gibi kanuni iznimi kullanip hemen ucretinizi elinize vericem yeyerki bulunsun cihazim
Sahinindendeki ilanlari kontrol edebilirsiniz muzik marketlere sorabilir siniz arayipta. Benim imkanim olmuyor askerde oldugum ici.
Mustafa Kırmaz yazip face den hirisizn video sunu yükledik kamera kayitlari var bakabilirniz
3X seri no su 600 33 04 dur
Olanilir belki tanidiklarinizdan alan felan olmuştur yardimlarinizi bekliyorum simdiden sagolun
Elim kolum bagli askerde biseyde yapamıyorum
Benim numaram 0537 417 39 08
Olay 1 nisan gunu oldu bu arada 2 ay lik daha