• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Casio Mz-x MZ-X500 BiR BAKIŞTA YENi ÖZELLiKLER

  • Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görülen : 2K

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
14 Şub 2003
Mesajlar
5,901
Tepkime puanı
1,069
Puanları
113
Konum
Babaeski
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
Mz-x MZ-X500 Başlık
mz-x500 üstü
BİR BAKIŞTA YENİ ÖZELLİKLER

mz-x500-bottom.jpg


1,100'den fazla ton, 330 ritim ve Casio'nun ünlü Onaltılık Katman sentezi ile evrimsel ses kalitesi

5.3-inç renkli dokunmatik ekran ve hands-on kontrolleri

Çekiş kolları ve döner hoparlör emülasyonu ile sanal tonaj makaralı organ

Örnekleme, cümleler, artiküller ve daha fazlası için 16 çok işlevli, hız duyarlı, arkadan aydınlatmalı pedler

40 watt bas refleks hoparlör sistemi

Mz-x500 Alt
MZ-X Serisi, Casio'nun güçlü MZ-2000 Serisi cihazlarının evrimsel halefi. Otantik sesi, sezgisel Renkli Dokunmatik Arayüzü ve kapsamlı kontrolü ile yaratıcılığınızı hızlandıracaktır. Bu yeni amiral gemisi klavyesi, dünyadaki müzisyenlere daha önce hiç olmadığı gibi performans gerçekleştirmelerini, yaratmalarını ve ilham vermelerini sağlayacak.

Evrimsel Ses Kalitesi
MZ-X500, dünya çapında çeşitli aletleri kapsayan 1100'den fazla yüksek kaliteli zil sesi sunar. MZ-X500, hangi müzik türünden olursa olsun oynamak istediğinizden bağımsız olarak sunar. Akustik gitarda perde gürültüsü, armonikler, sicim slaytları ve vücut tokatları bulunur. Basların notadan notaya kadar pürüzsüz glissandosu var. Yeni Çok Yönlü Sesler inanılmaz gerçekçilik taşıyan bu ve diğer nüansları sağlar.

Tonlar, Renkli Dokunmatik Yüzey ve gerçek zamanlı kontrol düğmeleri ve sürgüler sayesinde zevkinize uyacak şekilde kolayca değiştirilebilir. Herhangi bir vesile uyacak şekilde 20 farklı efekt seçebilirsiniz.

Sanal Ton Beyazır Organı
MZ-X500, klasik bir tonwheel organının zamansız sesini sadakatle üretir. Dönen hoparlör ayrıca, bu saygıdeğer enstrümanın tam sözcük bilgisini veren ayrıntılı bir şekilde simüle edilmiştir. Fiziksel sürgüler, kesin bir çekme çubuğu kontrolü sağlar ve ekrandaki kolay düğmeler gerekli düzenlemeleri sağlar.

Onaltılı Katman ve Bas Synth
MZ-X500, PX-5S, PX-560 ve XW serisi cihazlarda ilk defa bulunan Casio'nun güçlü Hex Layer teknolojisine sahiptir. Bu esnek mimari, tek bir Tonda altı farklı ses katmanını sağlar. Her tabaka kendi bağımsız tuş ve hız bölgelerine, ayrıca bir sentezleyici parametreleri setine sahiptir. Tek bir Tonda altı sentezleyici gibi. Şimdi, hepsini dört ile çarpın, çünkü MZ-X500 aynı anda dört ses katmanını şaşırtıcı bir şekilde dört basamaklı çalabilir ve bir anda aynı anda 24 ses kontrolü yapabilir. Onaltılı Katmanlarla, tüm bir senfoni orkestrasına, muazzam bir polisynth'e veya hayal edebileceğiniz diğer seslere komut verebilirsiniz.

MZ-X500'ün Bas Eşitlemesi, analog tarz sentezin eğlenceli ve çok yönlülüğünü sağlamak için Katman Katmanlarının gücünü kullanır. Bu klasik ve uyaran bas sesleri, ayarlanabilir legato ve portamento davranışı ile monofonik olarak çalınabilir. Klasik şarkıları kapsamak için eski bir bas sesleri kütüphanesi bulunur ve bunlar gerçek zamanlı kontroller ve Renkli Dokunmatik Arayüz kullanılarak kolayca değiştirilebilir.

Kolay Üretim Araçları
MZ-X Serisi, tam bir karıştırma ve düzenleme özellikleri paketi ile güçlü etkili işlemciler ve USB ses kaydı bulunan 16 yollu bir MIDI kaydediciyi içerir. Bir topluluk seçin, bir performans kaydedin, sonra bir mikrofon bağlayın, bazı ses efekti ekleyin ve performansınızı bir hazır hazır WAV dosyası olarak kaydedin.

Otantik Ritimler
MZ-X500, dünyanın dört bir yanından gelen müzik türlerini temsil eden yüzlerce esnek ve harika ses ritimleri içerir. Latin, Orta Doğu, Avrupa, Asya ve diğer küresel ritimlerin yanı sıra pop, caz, rock, dans da dahil. Bu Ritimlerin birden fazla giriş, son ve varyasyonları vardır ve oynamaya sorunsuz tepki veren tam eşlik toplulukları sunmak için gelişmiş akor algılama özelliğini kullanın. Solo performanslar, şarkı sözü yazarlığı veya profesyonel müzisyenlerin sanal bir grubuyla sadece bir reçel seansının keyfini çıkarmak için idealdirler.

Özelleştir & İçe Aktar
Desenler kolayca oluşturulabilir ve kendi Rhythms'larınızı oluşturmak için birleştirilebilir, böylece MZ-X500 tamamen genişletilebilir ve özelleştirilebilir hale getirilir. Mükemmel bir arka plan bandı için bir vizyonunuz varsa, geniş karıştırma ve düzenleme araçları ile istediğiniz tüm performans unsurlarını hızlı bir şekilde üretebilirsiniz.

MZ-X500, standart MIDI dosyalarını yükleyebilir ve çalabilir ve hatta verileri bir SMF'den özel Rhythms'e içe aktarabilir. Bu, yalnızca bir şarkıyı çalmak yerine, gerçekleştirebilir ve kendi şarkınızı yapabilirsiniz.

Rhythms'i başka aranjörlerden bile içe aktararak indirilebilir çapraz platform içeriği dünyasına açabilirsiniz.

Dokun, Bük ve Dokunun
Cesur, parlak 5.3 inçlik Renkli Dokunmatik Yüzey Aracı, sizi sürücü koltuğuna götürür ve MZ-X Serisini keşfetmek ve gezinmek için inanılmaz kolaylık sağlar. Her zaman önemli bir işleve sadece birkaç dokunuşsun ve Tonlar ve Ritimler'i seçmek her zamankinden daha kolay. Karıştırıcılar, sentezleyici işlevler, efekt denetimleri ve benzeri etkileşimli görsel araçların tadını çıkarın. Dahili efektler ve filtreler için iki parametreyi tek bir dokunuşla kontrol eden bir X / Y denetleyici olarak kullanılabilir. Ekrandaki metin büyük ve herhangi bir açıdan okunması kolay, hiçbir kısaltma gerekmemektedir.

MZ-X500 şık “kokpit” tasarım insightfully oyuncu bunları gerekir sadece en önemli kontrollerle, dışarı atılır. ekranla birlikte, ellerin doğal yeni tasarlanmış düğmeleri, sürgü, yastıkları ve diğer performans kontrollerine gravitating bulacaksınız. Parlak arkadan aydınlatmalı düğmeler sizi bilgilendirir ve kontrol altında tutar; böylece en önemli şey olan müzik yapmaya odaklanabilirsiniz.

Sekiz uygun Kayıt düğmesi ile en sevdiğiniz ayarları kolayca saklayın ve geri çağırın. Bir Kayıt, Ritim, Ton, efekt, tempo, transpozisyon ve diğer birçok ayarı içerebilir. Bir sonraki konserinizde hızlı erişim için favorilerinizi düzenleyin ve toplam esneklik için her biri sekiz Kaydın oniki Bankasını saklayın.

Çok İşlevli Pedler
MZ-X500, arkadan aydınlatmalı, hız duyarlı çok işlevli 16 ped'e sahiptir. Başlangıçta, müziklerinize yeni, yaratıcı ve eğlenceli öğeler ekleyebileceklerini göreceksiniz. Onları daha da keşfederseniz, performansınıza ve kompozisyonunuza yeni bir boyut açabileceklerini farkedeceksiniz.

Örnekleme
Hızlı ve kolay bir şekilde yüksek kaliteli örnekleri hat ve mikrofon girişleri yoluyla herhangi bir kaynaktan kaydedin ve bunları pedlere atayın. Özel percussion sesleri içeren bir drum kiti oluşturun, vokal armonilerinizi kaydedin veya performansınız sırasında tetiklenecek bir klavyeli soundboard oluşturun.

İfade
Pedler ayrıca müzik cümlelerini tetikleyebilir. Kolayca kendiniz cümleler oluşturabilir veya birçok farklı alet ve tür için birçok hazır ayarı kullanabilirsiniz. İfadeler melodiler, davul olukları, arpejler veya eşlik kalıpları olabilir. Kayıtlı oldukları gibi çalabilir veya oynatılan akorla eşleşecek şekilde otomatik olarak yer değiştirirler. MZ-X500'ün cümleleri, tremolos, glissandolar, boynuz yükselir ve düşmeleri ve diğerlerini kendi yeteneği ile birlikte oluşturan müzikal eklemleri bile içerir.

kiriş
Ayrıca MZ-X500'ün pedlerini, MZ-X500'ün eşlik eden Ritimleri sürükleyebilen akorları tetiklemek için kullanabilirsiniz. Bu, bir performansı basitleştirebilir, ellerinizi iki elli bir melodiyi çalmak için serbest bırakabilir veya denetleyicileri kullanabilirsiniz. Tek akor üzerine tam bir akor ilerlemesi depolayarak size eşi benzeri olmayan canlı remix kapasitesi sunar. Örneğin, bir ayeti bir tampona, diğerini koroyu, diğeri üzerinde bir köprü vb. Depolayabilirsiniz.

Her ped tek tek ve son derece özelleştirilebilir. Tüm bu (ve diğer) işlevleri, 16 pedten oluşan bir setten örnekleri, ses efektlerini, cümleleri ve Ton uydularını tetikleyen kendi özel yatay düzende birleştirirsiniz.

Hoparlörler
MZ-X500'ün bas refleks hoparlör sistemi, 40 watt'lık bir enerjiyi dışarı atmakta ve her seviyede zengin ve berrak bir ses çıkarmaktadır. Siz ve MZ-X500'nizin her zaman en iyi ses çıkarmasını sağlayacak şekilde, çıkışın herhangi bir yere uyacak şekilde özelleştirilmesine yardımcı olmak için 4 bantlı parametrik ekolayzır dahildir.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst