M maxman Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum Eskişehir Enst. - 30 Nis 2010 #11 Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır Ali abicim gerçekten çok memnun olurum .Hangi mahalledesiniz ve işyeriniz neresidir acaba
Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır Ali abicim gerçekten çok memnun olurum .Hangi mahalledesiniz ve işyeriniz neresidir acaba
K kass53 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 3 Mar 2010 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Enst. korg pa50 7 Eyl 2010 #12 Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır bana bi misket notası yazsanız çok sevinirim bekliyorum şimdiden saolun
Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır bana bi misket notası yazsanız çok sevinirim bekliyorum şimdiden saolun
E express23 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 265 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Enst. Roland Gw8 7 Eyl 2010 #13 Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır kass53' Alıntı: bana bi misket notası yazsanız çok sevinirim bekliyorum şimdiden saolun Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş misket notaları,bunu bir nota okuma programı ile açın notalarını görür eşlik ederek çalarsanız,öğrenirsiniz. Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Eki 2010
Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır kass53' Alıntı: bana bi misket notası yazsanız çok sevinirim bekliyorum şimdiden saolun Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş misket notaları,bunu bir nota okuma programı ile açın notalarını görür eşlik ederek çalarsanız,öğrenirsiniz.
M maxman Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum Eskişehir Enst. - 8 Eyl 2010 #14 Cevap: Çiftetelli nasıl çalınır teüekkürler abım