çok acil tyros2 set!!!!!

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar usb yi format atayım derken heralde hd yi formatladım galiba ne sample kaldı ne ritim sadece hd1 var oda bomboş güzel set i olan arkadaşlar varmı? nazar deydiler galiba?
acil set arkadaşlar bu nasıl bi biçim ya klavyenin dediğini yaptım function media format dedi ama ne hikmetse usb yi değil hd yi formatladı işin aslı set i nasıl yükliceğimide bilmiyorum :/ ne ketrona ne korga benzemiyor

Cevap: çok acil tyros2 set!!!!!

Format yaparken usb yi seçmediyseniz otomatik olarak hd kalmıştır ekranda...

doğrudur güzel set varmı acaba bi tane serkan set buldum 300küsür megabayt şöyle hollo ları bendirleri ve çömlekli ritimler varmı thm tsm arabesk vahde 2-4 ler angara misket tarzı 9-8 ler taylan tarzı?
acemi olmak ne kötü demi ses attım tüm kitler değişti drum1 den balaban sesi çıkıyor gündem attım sanki loop gündem te alam ya sonunda set ide sildik alışacaz ama :)
seti olan varmı set t2 set
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(

kardeş serkan set benim setim.İçinde 3-4 tane setin birleşimi set var.Or 700 v1 ritmleri mavilim rtimleri falan var.Samplingleri korgtan ve diğer aletlerden çevirmiştim.Aleti açınca voice bölümünde library load diye bir ifade olacaktı sanırsam yükle.ana set gelir zaten.Ben ana sete bütün samplingleri,loopları yüklemedim açılışta uzun sürmesin diye.daha sonra istersen looplar,diğer davul kitlerini,diğer sampling sesleri indivudual load tan tek tek ekleyebilirsin.Zaten bu işlemi bir kere yapıyorsun diğer açılışlarda otomatik kendisi yüklüyor.Rtimleri,user voice sesleri(efecct verilmiş oynanmış sesler user voiceye kaydedilir)hardiske veya yer varsa aletin üzerine at.Harddiskten,usb den direk okuyor ritm,user voice,pad vs.Ayrıca t2 için salim or v2 plus dizilimini yapmış diye duydum bir görüşürsen varsa alırsın v2 plus kit dizilimini atarsın t2 ye onunda bütün rtimlerini okur.

ya şimdi ne ses ne ritim yükleyemedim desem diceksiniz dalgamı geçiyorsun :) sorması ayıp bu tyroslara nasıl ritim yüklenir sabaha kadar emo set buldum flaş bellekten yüklenmiyor custom a basıyorum yok voice ye basıyorum yok benim sampleler silinmişmidir acaba ?

arkadaşlar bu tyros a ritim felan atamıcam gibi ketron xd9 la takas olur ne yapalım artık formatları çok değişik ne load ı var ne save si en iyisi bildik org almak ketron xd9 ile takas etmek isteyen varmı?

doğrudur güzel set varmı acaba bi tane serkan set buldum 300küsür megabayt şöyle hollo ları bendirleri ve çömlekli ritimler varmı thm tsm arabesk vahde 2-4 ler angara misket tarzı 9-8 ler taylan tarzı?
acemi olmak ne kötü demi ses attım tüm kitler değişti drum1 den balaban sesi çıkıyor gündem attım sanki loop gündem te alam ya sonunda set ide sildik alışacaz ama :)
seti olan varmı set t2 set
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(

varsa öyle güzel bir set söyle bizde alalım tyros2 ben o kadar kullandım ama hepsinin bir arada olduğu seti bulamadım :D

öncelikle gecmiş olsun ama hemen pes et me derim cünki t2 güzel bir alet olarak geciyor ama zaman la yeni alınan aletlerde böle sıkıntılar oluyor tabki türkce olmadığı için sen heralde buzamana kadar korg felan kullanmışsın bu olayları yaşamanda doğal ama bence bu aleti birazdaha alışmaya calış ondan sonra inan vaz gecemesin sana yardımcı olacak arkadaşlar var dahada olmazsa can beyi ara ondan bilgi al hatta batuhu ara dr salimi ara amaa en azından biraz gayret et dursun alet SAYGILAR

kardeşim sen pa1x i satıp mı? tyros 2 aldın ?

evet pa1x satıp tyros aldım sound olarak çok çok iyi sampleye gerek yok user seslerle iş biter o gitarlar o bass lar o tremolo stringsler kısaca samplesini bulamayacağım rom sesleri var ama işte kazayla harddiski sıfırladık :/