• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

çok çok çok acill korg i30 tertemiz acill

fatihoymaci

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar çok temiz prıl pırıl korg i30 org acil paraya ihtiyacımdan dolayı satıyorum

600tldir fiyatı çok temizdir lütfen pazarlık için aramayın 600 tldir orgdun ha 500 lirayada vardır i30 temizliğine göre değişiyor o orgun boardı tiren yolu gibi tamir görmüştür fakat orgdum çok temiz

05544750958

600tl son fiyat ankaradan heryere kargolanır gelip görme sansınız var çalısmayan aksamı tusu yok

hertürlü orguma güveniyorum

Ekli dosyalar

• korg070611.jpg
    korg070611.jpg
    177.6 KB · Görülen: 266
  • korg 2 070611.jpg
    korg 2 070611.jpg
    69.5 KB · Görülen: 237
  • korg 3 070611.jpg
    korg 3 070611.jpg
    75 KB · Görülen: 219
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: çok çok çok acill korg i30 tertemiz acill

Hocam sen ne iş yapıyorsun sürekli acil acil acil diye konu açıyorsun alıp satıyomusun esnafmısın ayrıca i30 ölüsü 600 lira eder senin cihazın çok temizde esnaf bile 750-800 verir..... ne ayak??

hocam acil araba alacam esnaf adamım ben alır kullanır satarım ne lazımsa herseyin en iyisini en uygun fiyata vermeye çalısırım ölüsü 600 oldugunu biliyom ben buraya 800de yazmayı bilirim fakat acil oldugundan bu fiyat ankaradayım almak isteyen gelir dener alır gider en ufak bi sıkıntısı yok bi kusurunu görene geldiği yerin mazot parasını verecem ben bukadar sölüyom kardesim

ilan guncel beyler pazarlık yok ben kendim saten verdiğim fiyatta pazarlık yaptım

Merhaba...alsak orgun kutusu felan varmı kargoyu nasıl halledeceğiz,kargoda zarar görmesin...

abi ben güzelce kutularım kargoya sigortasını yaptırırım wallahi acil para sıkıntım var ondan yoksa satmam bu fiyata yok yani istediğin kargoya veririm kargo takip numarasınıda sana faxlarım

bugun hemen halledebiriz yani yurtiçi kargoı mng ikiside bana uyar güvenli kargo yarın allahtan bisey çıkmasa elinde olur org

Tamamdır sana güveniyorum temizliği konusunda,ödemeyi kargoyla beraber mi yapacağız.Daha doğrusu öylemi göndereceksin...

şimdi abi gerçekten sağlam ve temiz org bi problemi yok ben normalde wk1 kullanıyorum şimdi abi ben bi kutu ayarlayım 1 kargo olarak mng kargoya vereyim ptt kargo biraz sorunlu kargo gönderirsem uzun sürede gelir sana sen nerde ikamet ediyorsun abi ödemeyi kapıda ödeme gönderirsem ptt kargodan göndermem gerek + hesabım olması gerek hesabım yok 2.cisi para hesabıma ta 2 hafta sona geçiyor dur abi ben bi kutu ayarlayım halledelim bugun

ok ben izmirdeyim.Sen hallet kargo olayını,yinede kardeşim orgu gördükten sonra ödemeyi yapmak isterim sonuçta elektronik bir ürün.Ürünle ilgili sorun yoksa ödemeyle de ilgili sorun olmaz.İçin kesin rahat olsun kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Ben sana ayrıca telefon adres felanda veririm.Eğer senin içinde uygunsa benim için ok.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri