• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

çok çok çok acill korg i30 tertemiz acill

Cevap: çok çok çok acill korg i30 tertemiz acill

şimdi kapıda öde işi su sekilde daha dün kar ile işim oldu abi ptt kargo dediğim gibi hem hesap lazım hemde çok uzun süre içerisinde para geçior hesabıma dogru sende haklısın fakat gönderme konsusunda hiç aklına takılan bisey olmasn abi bu dunyaniın bide öteki tarafı var bizde neyse o yani kargoda herhangi bi sorun olmaz saten ben kırılacagını falnda sölerim bide mng tanıdık ben uygun fiyata güzel bi şekilde gönderrim sigortasınıda sölerim gerek olursa ürünü aldıktan sonra ürünü kargocuyu göndermeden önce bi aç bi bak herhangi bi problemde hemen tutanak tuttur bugune kadar gönderdiğim malzemelerdede skınıntı olmadı ben çok kargo ile çalısıtm bi guzelbi kutu ayarlayımda abi

ok kardeşim senin facebook felan farsa en azından bi orgun fotosu felan varsa görebilirmiyim..

tabiki abi videosunu fotosu nu herseyi ben gönderirim ama suanda org diğer tarafta dükkan açılsın saatt 3 3 gibi ben bgun sana gönderirim ben fotosunu çekerim için rahat olsun allaha sukur müslümanız abi yalan olmaz dediğim gibi neyse o 05544750958 benm numaram abi sen öleden sonra 3 gibi falan bi ara ne yaptın die olmasa bende yazarım burdan allaha emanet olun ben haber vereceğim bi güzel bi ambalaj yapayımda

abi sen bana tam adres bilgilerini özel msj olarak at ad soyad adres cadde daire numarasına kadar yaz sabit ve cep numarası bütün bilgilerini yazıver

hocam resimlerinide ekledm ankarada olan gelir bakıp alabilir

Suanda ilanım guncel 600tldir daha assa olurmudiye sormayın 600tldir en son oluru çalısmayan aksamı yoktur resimleri orda bakın aciliyetinden bu fiyat daha assa fiyatta bu orgtan yoktur

kardeş kusura bakma buy sıtede kımseyı karalama gıbı bır gayem yok ama hıc guvenılır bır satısa benzemıyor alet resımdekıyse cok temız elektronık bır arızasıda yoksa en az olusu 750 eder ve sen 600 dıyorsun kusuruma bakma ama tuhaf bır satıs...

kardeş kusura bakma buy sıtede kımseyı karalama gıbı bır gayem yok ama hıc guvenılır bır satısa benzemıyor alet resımdekıyse cok temız elektronık bır arızasıda yoksa en az olusu 750 eder ve sen 600 dıyorsun kusuruma bakma ama tuhaf bır satıs...

ya arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim satıcı arkdaşın niyetini bilemem ama şu ölüsü o para lafını bırakın ya i30 en kralı 2 el alım satan yapan arkadaşların vereceği para 600 tl sizin dediğiniz fiyat 800 lerde o satıcılardan alacağınız para ha bu adamlar dükkan sahibi taşmı yicek tabi kazancak para fakat çok düşük değil yani fiyat pa80 ler düştü 2000 ne kadar dahada aşağı nerdeyse bu alette mutlaka düşecek 2-3 yıl önce 800-1000 arası satılıyordu şimdi bence benim bulunduğum bölgeye göre fiyat çok normal çünkü fiyat her bölgeye göre değişebiliyo hayırlı satışlar olsun

sayın berkayy denen arkadas dun kargoya verdim sattıgım kişiden wallahi daha parasını almadım bak yani şimdi sen resmen yok karalama gibi olmasın yok söle yok böle gibi cümleri kullanıpta beni sinirlendirme çekemiyomusun beni mal ben değilmi ister 3 e satarım ister 13 seni geriyor yani bu tür şeyleri kullanmayın ayıp terbiyesizlik yapmayalım allaha sukur bugune kadar ne birinin parasında gözüm var nede baska bu dünyanin bide öteki tarafı var / selametle terbiyesizlikte yapmayalım

arkadaslar korg i30 SATILMISTIR

+ GEM WK1 VARDIR
+ROLAND EXR40 VARDIR
+ROLAND E40 EN SONKİ EV ORGU
+DARBUKA
SUANDA ELİMDE BUNLAR VARDIR DİLEYENE İSTEYENE VERECEĞİM HAYIRLI ALISVERİŞLER OLSUN

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri