Cok uzgunum

Cevap: Cok uzgunum

herkese kardesim adina tsk ederim

ARKDAŞ SEN ALİ KARAKOLDAYKEN İNTERNETE GİRİP OLANLARI BURAYA MI YAZDIN AYAKLI GAZETECİMİSİN ALİ EĞER sende Allah korkusu varsa yalan soleme kac yasında adamsın benm paramı yarın yatır kardeş yoksa senedini avukata vericem o calıştıgın guvenlik şirketinden aldığın mağaşa da haciz koydurtma sana son ihtarım

valla tuhaf, mesela ALLAH korusun beni tutuklasalar bende yanımdaki arkadaşa sen benim şifeleri al şu sitelerde tutuklandığımı yazıver arkadaşlardan dua isteyiver demem sanırım en son ihtimal,yani kusura bakma arkdaşım ama bu alakaya maydanoz gibi bişey olmuş,var bu işin içinde bir iş ya hayırlısı ve aranjemix arkadaşada geçmiş olsun diyorum.

herkese kardesim adina tsk ederim

Birader;
Yaptığın doğru değil, insanlık hali durumun olamayabilir başına birşey gelmişte olabilir ancak bunlar senin borcun olduğun kişiden kaçmana,yalan söylemene ve telefonlarına bakmamana sebep değildir..

Bu tavırları yaptığın zaman kimliğin otomatik değişir ve dolandırıcılıkla Suçlanırsın. Sanırım istemessin böyle birşey?

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE..

Burası trakya muzık aılesı sıkıntılarımzı uzuntulerımızı mutluluklarımızı burada paylasıyoruz benmı yalnıs anlamısım yoksakı tahlıye oldum yuzde 99 haklı cıktım allah buyuk herseyı goruyo destek veren butun dostlarıma tsk edıyorum buarada pırelendıgım yanıma kar kaldı

gecmis olsun sevindim tahliye olduguna kimse senden beklemiyordu zaten.iyi calismalar

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri