çömlek darbuka + mikrofon

fatihoymaci

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar elimde ihtiyac fazlası işime yaramadıgından satıyorum

1 adet çömlek darbuka

1adet mikrofon jts marka kablolu mikrofon kablosu ile birlikte teslim edilecektir kablo uzunlugu 15 metre

2si beraber 100lira

ankara dısına kargo ile yollanır

sadece ankara içi takas olur baska illere takas olmaz arkadaslar sadece satılır

isteyene vereym sadece darbuka 150 lira mikrofonun sıfırı 450 lira shure ile karıstırmayın bu mşkrofon çok farklı :)

05544750958 numaram
resimler kendilerişnin

Ekli dosyalar

• darbukk.jpg
    darbukk.jpg
    19.3 KB · Görünümler: 288
  • mik22.jpg
    mik22.jpg
    20.8 KB · Görünümler: 286
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: çömlek darbuka + mikrofon

jts jefeden iyimi? aslında bende cumartesi son yapacağım belkide komple tesisatı satacağım belli değil ama özelde sana fiyat yazıyorum ok

Arkadaşım birdaha aynı konu hakkında sadece başlığını değiştirerek birden fazla konu açarsan uzaklaştırırım seni siteden...Kimse farketmicek felanmı sanıyosun...

Bu benim ilk ve son uyarımdır.

çok özür dilerim by admin kusura bakmayın lütfen konufazla açma nedenim org arıyorum satıyorum var mixer var arıyorum satıyorum fakat ses düzenidevar bu darbuka mikrofon gibi bi konuda açarsanız daha tatlı olacagına inanıyorum tekrar özr dilerim saygılar

alana yanında hedi birşey vereceğim :D

arkadaslar ilan guncel olup fiyattaki pazarlıgı ben yapayım pazarlıklı son olur öldüm fiyatını yazıyorum 70 tl 1 adet çömlek darbuka sıfırı 150 lira darbukanın üzerinde tiz filmi vardır ayrıyetten yanında siyah markalı bass filmini hediye edeceğim sıradan darbukalarla karıstırmayın + mikrofon saten sıfırı 450 lira işime yaramıyor yanında civi jacklı 10 metreliğk kablosunu hediye vereceğim oluru 70 lira 2 gun içinde satılmasa satıstan çekeceğim arkadaslar heryere kargolanır hayırlı alısverişler

arkadaslar resimleri ekledm resimlerdeki ürünler satılıktır 70 lira 2 gun içinde satılması gerek satılmasa satıstan vazgeçecem :D

arkadaslar sadece 70 lira yazdım darbuka artı ben mikrofon veriyorum yanında yani ölü rakam yazdm saten ben oraya

guncellldir beylerr