Dans Müziği-keşanlı mustafa

tarzın süper ....ben de senin yolundayım tebrikler kardeşim....bu GW-8 den bize birer tane aldırcen.....klavye ye hayranlığım sayende artıyo

1970 li yıllar beynime nakşedilmiş vaziyette.beni yormayan,yozlaşmamış temiz müzikler bunlar.genellikle evde pa60 la ve yamaha apx-10 elektroakustik gitar ve marshall as 50r akustik gitar anfisiyle bu tür müzikleri çalarak avunuyorum.ne yazık ki çevremde benden başka müzikten anlayan yok.keşke keşanlı kardeşim izmitte oturuyor olsaydın.sen gitar ben roland elektro davul,1 bascı,bir de klavyeci bulup nostalji müzikleri icra ederdik.tabi bunlar mümkün değil tabii.eline sağlık.başarılarının devamını dilerim.saygılar.....

1970 li yıllar beynime nakşedilmiş vaziyette.beni yormayan,yozlaşmamış temiz müzikler bunlar.genellikle evde pa60 la ve yamaha apx-10 elektroakustik gitar ve marshall as 50r akustik gitar anfisiyle bu tür müzikleri çalarak avunuyorum.ne yazık ki çevremde benden başka müzikten anlayan yok.keşke keşanlı kardeşim izmitte oturuyor olsaydın.sen gitar ben roland elektro davul,1 bascı,bir de klavyeci bulup nostalji müzikleri icra ederdik.tabi bunlar mümkün değil tabii.eline sağlık.başarılarının devamını dilerim.saygılar.....
çok haklısın üstad....forumda bu konuyla alakalı kısa bir yazı yazacağım...başlık '' eski müzisyenler nasıl oluyorda batı müzik parçalarını çok iyi biliyor.....''

yunus 53 kardeşim gitarlısı daha güzeldi ama sen bilirsin...

sizlerden çok az kaldı mustafa abi... o ruhu verebilmek için o günleri yaşamak lazım diye düşünüyorum.:) saygılar.

sizlerden çok az kaldı mustafa abi... o ruhu verebilmek için o günleri yaşamak lazım diye düşünüyorum.:) saygılar.
beni canlı gitar çalarken sahnede ender gören sitemiz üyelerinden birisin kardeşim....hatırlasana ringonun hammond orgunu, leslili anfisini, gitarist ramazanın yumuşacık sesiyle ingilizce parçalarını, vs vs... selametle kal...Antakyadaki tüm müzisyen dostlarımın tek tek gözlerinden öperim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dans Müziği-keşanlı mustafa

Harikaydı abi yüreğine sağlık...

keyifle dinledim...eline sağlık üstadım...

ben nasıl kaçırmışım bunu hayret.çok sevdiğim bir şarkı ellerine sağlık mustafa hocam.upload sitesinden artık dinlenmiyor bende küçültüp ekliyorum müsadenizle dinleyemeyen arkadaşlar için.:)