tarzın süper ....ben de senin yolundayım tebrikler kardeşim....bu GW-8 den bize birer tane aldırcen.....klavye ye hayranlığım sayende artıyo
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
hocam mp3 ünü eklerseniz sevinirim....
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Frank Pourcel - La player.mp3
gitarlısını arıyorum....bulunca sizi ararım... 1971 yılında LP vardı. Plağın resmi *GOLDEN GUITAR / LP, #17827170 Gittigidiyor.com
çok haklısın üstad....forumda bu konuyla alakalı kısa bir yazı yazacağım...başlık '' eski müzisyenler nasıl oluyorda batı müzik parçalarını çok iyi biliyor.....''1970 li yıllar beynime nakşedilmiş vaziyette.beni yormayan,yozlaşmamış temiz müzikler bunlar.genellikle evde pa60 la ve yamaha apx-10 elektroakustik gitar ve marshall as 50r akustik gitar anfisiyle bu tür müzikleri çalarak avunuyorum.ne yazık ki çevremde benden başka müzikten anlayan yok.keşke keşanlı kardeşim izmitte oturuyor olsaydın.sen gitar ben roland elektro davul,1 bascı,bir de klavyeci bulup nostalji müzikleri icra ederdik.tabi bunlar mümkün değil tabii.eline sağlık.başarılarının devamını dilerim.saygılar.....
beni canlı gitar çalarken sahnede ender gören sitemiz üyelerinden birisin kardeşim....hatırlasana ringonun hammond orgunu, leslili anfisini, gitarist ramazanın yumuşacık sesiyle ingilizce parçalarını, vs vs... selametle kal...Antakyadaki tüm müzisyen dostlarımın tek tek gözlerinden öperim...sizlerden çok az kaldı mustafa abi... o ruhu verebilmek için o günleri yaşamak lazım diye düşünüyorum. saygılar.