Slm:Tekrardan usb ye formatın ve öyle deneyin,Olmazsa bizi arayın yardımcı olalım.RAMAZAN KAYNAK.05303409931.
usb yi cihazın üzerinde nasıl formatlarım
Slm:Chazın üstünde format atmayın.Pc nize yada laptop unuz varsa orda format atın.Sonuçta 32 formatı DANTE TR Tanıyor.Pc de format attıktan sonra usb nize mp3 atıp DANTE TR Nize takın.Yine okumazsa elinizdeki usb yi değiştirin başka bir usb kullanın.Birde şunu belirtin,Elinizdeki usb kaç gb.İyi günler.
Slm:16 gb tı biraz geç okur.Oyüzden 16 gb olan iyi bir marka usb kullanın,ve format atmadan kullanmayın.Bendeki ( orj sandisk ) o yüzden bende bir sorun olmadı,Biraz diyerlerine nazaren pahalıdır ama hızlıdır sandisk.( NOT ):Ucuz usb lerden kullanmayın,Bazı chazlar bu usb leri okumayabilir.16 gb hocam
Slm:16 gb tı biraz geç okur.Oyüzden 16 gb olan iyi bir marka usb kullanın,ve format atmadan kullanmayın.Bendeki ( orj sandisk ) o yüzden bende bir sorun olmadı,Biraz diyerlerine nazaren pahalıdır ama hızlıdır sandisk.( NOT ):Ucuz usb lerden kullanmayın,Bazı chazlar bu usb leri okumayabilir.
tamam hocam fat32 yapınca okudu usb yi daha yeni deneme şansım oldu bendeki usb de sandisk hocam sorun kalmadı tşkler ilginiz için