- Enst.
- Yok
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Güzel çalmışsınız elinize sağlık.Aletin ikinci ele çabuk düşmesinin sebebi bence alanların hayal kırıklığına uğramalarımı acaba?Bence fiyat performans açısından en mükemmel klavye.2.000 TL.lik klavyeden daha başka ne bekleniyor onu anlamıyorum.Farkındaysanız aletin alt yapısı biraz zayıf kalıyor.ritimler çok dolu dolu şıkır şıkır gelmiyor.Baslar ve akupanyalarda öyle.Ben şu an pa800 kullanıyorum.Ben korg'dan sonra bu alete kolay kolay alışamam herhalde.Bence pa800 ile kıyaslanmaz bile ama tabii arada fiyat ve yapı farkıda var.Bunuda unutmamak lazım.Ha bu aletle düğün yapılırmı,yapılabilir.Bence bu aletle mükemmel düğün yapan arkadaşlarımız var.Bu fiyata fazlasıyla iş görür,ama profesyonellik beklentisi içinde olanların ihtiyacını karşılamayacağı kesin.
Aletin soundunu mutlaka canlı dinleyiniz. Önceki orgumu ses sistemi bağlayarak kullanıyor idim. Ama Dante'de gerek yok. Çünkü ses sisteminden daha temiz, daha güçlü, daha net bir çıkış var.Yaklaşık üç yıldır org kullanıyorum ve bu 3. cihazım. Müzikle ilgisi olmayan eşim dahi farkı farkettiArtık işini gücünü bırakıp arada beni dinliyor...
![]()