Dante trkalenın bedenlerı

ramocan05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Dante tr Kalenın bedenlerı

SLM:DANTE TRKALENIN BEDENLERI.Dante tr rumelı-2-4 ile yapılmıştır.

Ekli dosyalar

• KALENIN BEDENLERI.mp3
    2.1 MB · Görünümler: 413
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dante trkalenın bedenlerı

Abi eline sağlık.....

Of offf .. 10 numara 5 yıldız ..

Bu cihazı alan satıyor...İlgimi çeken bi cihaz fakat ikinci ele cabuk düşmesi düşündürücü

Güzel çalmışsınız elinize sağlık.Aletin ikinci ele çabuk düşmesinin sebebi bence alanların hayal kırıklığına uğramalarımı acaba?Bence fiyat performans açısından en mükemmel klavye.2.000 TL.lik klavyeden daha başka ne bekleniyor onu anlamıyorum.Farkındaysanız aletin alt yapısı biraz zayıf kalıyor.ritimler çok dolu dolu şıkır şıkır gelmiyor.Baslar ve akupanyalarda öyle.Ben şu an pa800 kullanıyorum.Ben korg'dan sonra bu alete kolay kolay alışamam herhalde.Bence pa800 ile kıyaslanmaz bile ama tabii arada fiyat ve yapı farkıda var.Bunuda unutmamak lazım.Ha bu aletle düğün yapılırmı,yapılabilir.Bence bu aletle mükemmel düğün yapan arkadaşlarımız var.Bu fiyata fazlasıyla iş görür,ama profesyonellik beklentisi içinde olanların ihtiyacını karşılamayacağı kesin.

Güzel çalmışsınız elinize sağlık.Aletin ikinci ele çabuk düşmesinin sebebi bence alanların hayal kırıklığına uğramalarımı acaba?Bence fiyat performans açısından en mükemmel klavye.2.000 TL.lik klavyeden daha başka ne bekleniyor onu anlamıyorum.Farkındaysanız aletin alt yapısı biraz zayıf kalıyor.ritimler çok dolu dolu şıkır şıkır gelmiyor.Baslar ve akupanyalarda öyle.Ben şu an pa800 kullanıyorum.Ben korg'dan sonra bu alete kolay kolay alışamam herhalde.Bence pa800 ile kıyaslanmaz bile ama tabii arada fiyat ve yapı farkıda var.Bunuda unutmamak lazım.Ha bu aletle düğün yapılırmı,yapılabilir.Bence bu aletle mükemmel düğün yapan arkadaşlarımız var.Bu fiyata fazlasıyla iş görür,ama profesyonellik beklentisi içinde olanların ihtiyacını karşılamayacağı kesin.

hocam zaten pa800 ile karşılaştıran yok aletin 2 ci ele düşmeside şu mantıkla düşünün mesela araba aldın 2 gün sonra sattın neden satıyorsun paraya sıkıştıgın için bunada bu gözle bakıla bilir bence yanlış anlaşılmasın sadece aklımdan geçenleri söledim her ürünün 2 ci ele düşmesi fazla zaman almaz.

ona bakarsak ilanlarda 1 ay kullanıp oa 3x proyu satanlar var
o simdi kotu aletmı ?ASLA .......
dante de fiatına gore hakkaten ıyı . Buarada onu Pa 800 ile kıyaslamak hakkaten abese kaçar
dugun yapılırmı konusuna gelınce Roland e 16 tr ile milleti yerıne oturmayı haram edenlerı gördüm
adam resmen costurdu
hersey makınıstte bıtıyor

Slm:Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Tabiki biz hiç bir aletle ne yarış nede mukayese yapıyoruz.DANTE TR Kendi adı altında 2000 tl civarı olan ve bu fiyata istinaden performansı 2000 tl ve 2.ci el olan aletlerden biraz daha üst kademede olmaktadır.MP3 WAVE MIDI RİTİM YAZIMI 16 KN ŞARKI YAZIMI 3 SES BİRLEŞTİRME DOKUNMATIK TFT PARLAK EKRAN ÇAL SÖYLE AUDIO ILE KAYDET VE LESLİYE ANINDA MUDAHALE OLAYI Şun anda bu fiyata böyle bir alet varmı ?Çoğu arkadaşlarımız biliyorki,Sıfır 2 yıl garantili ve en önemlisi anında müşteri temsilcisine ulaşıp bütün problemlerinizi çözen bir firma var.Destek oldukça üst sevyededir,Ve her ay yeni ritimler isteğe göre yazılıp hediye edilmektedir.MEDELİ DANTE Şirketi olarak hizmet veren firmamız siz değerli müzisyen dostlarımıza elinden gelen desteği herzaman verecektir.Aleti alıp hemen 1 ay 2 ay sonra satan arkadaşların çoğu maddi sıkıntı yaşayanlar olarak tespit edildi.Kesinlikle DANTE TR nin ne performansından nede maddi yönden kimsenin şikayeti yoktur.Arkadaşımızın dediği gibi en iyi modellerde bile 10 gün kullanıp satanlar var.Bunu çoğu sitelerde görmüşsünüzdüz.Sadece şunu tek cümle ile ifade etmek isterimki,Bu performans ile fiyat yan yana gelince ortaya ( herkesin alabileceği ) bir alet çıkıyor.Hayırlı günler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aletin soundunu mutlaka canlı dinleyiniz. Önceki orgumu ses sistemi bağlayarak kullanıyor idim. Ama Dante'de gerek yok. Çünkü ses sisteminden daha temiz, daha güçlü, daha net bir çıkış var.Yaklaşık üç yıldır org kullanıyorum ve bu 3. cihazım. Müzikle ilgisi olmayan eşim dahi farkı farketti :) Artık işini gücünü bırakıp arada beni dinliyor... :)

Aletin soundunu mutlaka canlı dinleyiniz. Önceki orgumu ses sistemi bağlayarak kullanıyor idim. Ama Dante'de gerek yok. Çünkü ses sisteminden daha temiz, daha güçlü, daha net bir çıkış var.Yaklaşık üç yıldır org kullanıyorum ve bu 3. cihazım. Müzikle ilgisi olmayan eşim dahi farkı farketti :) Artık işini gücünü bırakıp arada beni dinliyor... :)

ben yeni başladım org işini 1 ay oluyor yaklaşık org dersi aldıgım hocam bile diyor acayip bir ses var diyor adam heveslendi valla 1 tane aldıracam onada :)