Dante trkalenın bedenlerı

Cevap: Dante trkalenın bedenlerı

dante ile program yapamayan kendi müzisyenliğini sorgulasın bence... On numara ritimler ve sound var.. Ayrıca alan hemen satıyor diyorlarya sahibinden comda su an sadece 4 tane ikinci el dante var... Bu nasıl bir yorumdur... Alet harika bence daha da iyi olacak.... Toplum olarak eleştirmeyi karalamakla karıştırıyoruz zaten. Ama ben cihazın sahibi olarak calısmaların çok çok iyi olduğunu söylemek istiyorum....

Cevap: Dante trkalenın bedenlerı

dante ile program yapamayan kendi müzisyenliğini sorgulasın bence... On numara ritimler ve sound var.. Ayrıca alan hemen satıyor diyorlarya sahibinden comda su an sadece 4 tane ikinci el dante var... Bu nasıl bir yorumdur... Alet harika bence daha da iyi olacak.... Toplum olarak eleştirmeyi karalamakla karıştırıyoruz zaten. Ama ben cihazın sahibi olarak calısmaların çok çok iyi olduğunu söylemek istiyorum....

size katılıyorum hocam bende ilk aldıgım zamanlar pa80 alıcaktım ama baktımki 10 yıllık cihaz ve piyasada aşırı derecede var sonra biraz daha araştırarak dante tr yi duydum baya araştırdıktan sonra dante tr nin yeni çıkıp ve başarılı isimlerin bu cihaza destek verip ve gün yüzüne çıkardıgını duyunca almaya karar verdim ve iyki almışım aletin sound u mükemmel bence ve bu tek benim görüşüm degil professionel olmasam bile bir çok çalan arkadaşlarım hayran kaldı. bu cihaz 1 yıl içinde zirve yapacak bir cihaz diye tahmin ediyorum saygılarımla bu yazdıklarım benim görüşüm herkesin görüşü farklı olabilir.