• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Demolarım (2) / DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Parçalar Yamaha Or700 ve Roland G-1000 sesleri içermektedir kayıt Cubase ile yapılmıştır bilginize...

Moderatör tarafında düzenlendi:
yeni dinlediklerim var hocam.hepsi harika elinize sağlık...
Teşekkür ederim üstadım..Hocam valla hafızan çok güçlü maşallah..Evet yeniden kaydettiğim ve daha evvel paylaşmadığım parçalar var..

Emeklerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

güzel bir çalışma klavyeler muhteşem bir ikili oluşturmuş elinize sağılık

repertuar şeçme...kayıt ve çalış tekniğiniz de çok iyi..ortaya hoş bir çalışma çıkmış...

Yorumlarınız için teşekkürler üstadlarım teşekkür butonum yok hakkınız bakidir..

:)güzeldi hepside... çok hoş çalışmaların var ...seni izlemeye devam edeceğim.:):)

Ne guzel olmus hepsi bir yerde.devamini bekleriniz.

Hocam süper çalışmalar yaptığın işler çok güzel oluyor zaten bu sitede takip ettiğim belli başlı kişiler var sende bunların içindesin çalışmaların 3 tanesi yeni heralde, Gitme Turnam, Denizin Dibinde Hatçem ve Dostum Dostum (Rock Versiyon) diye hatırladım.

elinize sağlık hocam. hepsi birbirinden güzel, dinlemesi çok keyifli çalışmalar.

çok harika çalışmalar bazılarını önceden dinlemiştim ama benımde dınlemdıklerım vardı aralarında eline koluna sağlık kardesım sevgi ile kal herdaim...

Geri