**dido** yeni demo (furalabi)

Cevap: **dido** yeni demo (furalabi)

Güzel bir çalışma. Tebrikler, devamını bekleriz. Bu arada bende mixcraft kullanıyorum. Verimli olacağından eminim.. You Tube da programın kullanım videoları da var.. Ben ve diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar..
Kolay gelsin..

Güzel bir çalışma. Tebrikler, devamını bekleriz. Bu arada bende mixcraft kullanıyorum. Verimli olacağından eminim.. You Tube da programın kullanım videoları da var.. Ben ve diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar..
Kolay gelsin..

Kolay gelsin..

beğenmene sevindim.. teşekkürederim üstadım... fırsat bulabilirsem bugün mixcraft parogramını denemek istiyorum.. takıldığım konularda yardımınıza başvururum... saygılarımla...

güncel....

cok guzel hocam yuregine saglik seni kalbime gomdum sarkisini bekliyorum senden gribime yakalandim aşı vurulmuştum hayatmda boyle bı grıbe daha yakalanmadım

cok guzel hocam yuregine saglik seni kalbime gomdum sarkisini bekliyorum senden gribime yakalandim aşı vurulmuştum hayatmda boyle bı grıbe daha yakalanmadım

öncelikle geçmiş olsun alicim.. işte aynı grip beni 2hafta yereserdi :) senikalbime... bu parçayı bi arkadaş yapmıştı md olarak bi bak istersen..

abi yalnis anlamada cok kotu olmus ama nediyimki emek var sonucta pc klavyesi ile yapilmisti

tamam kardeşim.. yaparım parçayı dinleyeyim biraz.. çok iyi bilmediğim bi parça bikaç gün içinde yaparım.. yeni bir program buldum dün. baron abi saolsun.. daha prof kayıtlar yapıcam bundan sonra..