Dikkat dikkat

canercorlu

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Sanatçı mekan alatura paylaşımına hayır

değerli müzisyen arkadaşlar,büyük şehirler dışında birtakım mekanlar ortaya atılan alaturalara göz koyup solistlerle paylaşıyorlar.bazı müzisyenler de kendilerini çaresiz hissedip bu durumu kabul etmiş görünüyorlar.1980 yılından beri müzisyenim ve benim literatürümde bu tür müzisyenlere müzisyen değil betoncu denir.müzisyen vasıflı olmalı,kişilik sahibi olmalı,bulunduğu çevrede örnek insan olmalı.trakya müzik sitesinde bu tür işletmeleri,işletmecileri,patronları ve çalışan müzisyenleri isim ve mekan olarak belirtelim ki utanmaları varsa utansınlar.trakya büyükkarıştıranda bir hotelden iş teklifi geldi ve araştırmalarım sonucu böyle bir uygulama yaptıklarını öğrendim.hotelin adını hatırlamıyorum amma gereken cevabı en sert dille verdim.tekrar ediyorum ülkemizin neresinde olursa olsun bu tür mekanları ve çalışanları isimlerle burada paylaşalım.yardımlarınız ve göstereceğiniz duyarlılığa çok teşekkür ederim.saygılarımla ben çorludan amma ist.da çalışıyorum adım şevki öztürk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dikkat dikkat

gecen pazar bir dugune gittim dugun bizim pa800 önunde piyanisttin elektro saz elinde elektro sazla pa800 ritim uzerinden calıyor.anladıgım kadarı ile bu arkadas elektro sazcı ama söyledigi sarkılar ne sözleri dogru ne kayidesi uydurdu uydurdu gitti o onun gunahi asıl gunah olan oraya sonradan gelen ve daha önce orada calısmıs birinin icerden davulu alıpta iki tımbırtı yaparak damattan bahsiş istemesi AYIP arkada ayıp insan utanır ne bu dilencilik vallahi fazla durmadım cıktım dugunden ben acemiyim diye dugunlere gitmiyorum ben onlardan 100 defada ha ustaymısım :)

çorlu büyükkarıştıranda bi otel var sefa genc adında solist ve başka bi bayan slolist çalışıor 130 lira yevmiye veriyorlar piyaniste ama sanatçılar alaturalrı mekanla bolüşüyor onlarında işine geliyor tabii ki
asıl işi yapan klavyeciler boşta kalıyor güya oranın muzisyenleri oyle alıştırmış aklnızda bulunsun hatta piyanist arıyorlarmış

Hele siz birde gidin düğün salonlarını görün müşteriyi nasılda kandırmak için ne yalanlar söyleniyor .kaz gibi soyuyorlar tabi bazı müşteriler işi biliyor .yazık günah şu düğün salonları bir denetlense iyi olur.

aranjemix kardeşim benin bahsettiğim ohotel zaten beni de sefa aradı gerekeni söyledim.daha çok müzisyen ararlar.bunlara tepki gösterelim o hotelin adını da yazalım

trakya müzik yöneticilerinden ricam bu konuyu en başa sabitlesinler

Sanatçı mekan alatura paylaşımına hayır

ben yıllardır ist.da müzisyenlik yaptım ve çalışabildiğim en iyi,en üst yerlerde çalıştım.türkiyenin ve dünyanın merkezi istanbulda bu işler yalnış da trakya yada ülke genelinde mi doğru?ist.da bir işe yaramayan zibidiler küçük ilçelerde kons adı altında işletmeler açıp insanları soyuyorlar.herşey bir tarafa ortada bir emek var ve bu zibidiler bu emeği çalıyorlar.kendine yada başka bir yerine güvenmeyen mekan açmasın yada şarkıcı ve müzisyen çağırmasın.mutlaka bu yazımı okuyan aklı başında arkadaşlar olacaktır,hep beraber farklı familyaya ait bu insan kılığındakilere tepki gösterelim.bu mekanları trakya müzik aracılığı ile ifşa edelim ki bu işlerin böyle olmadığını bilsinler.bunu başarmak için de herkes kendi bölgesinde ankara onaylı dernek kursun ve dernek üyesi olmayan çalıştırılmasın bu bizlerin yasal hakkı olduğunu unutmayın.ben yemiyorum sen ye dönemini kapatmalıyız

trakya müzik yöneticilerinden ricam bu konuyu en başa sabitlesinler

Trakya muzik yöneticileirninde sizlerden bir ricası var.Lütfen konu başlığınızı düzenleyiniz,aksi takdirde konunuz kapanacaktır.

alatura havaya atılıyor.sadece canım egede atılmaz.muzısyene elden verırler.egelı arkadaşlarım bu konuya yorum getırsınler.

gazinonun adı eski adıyla biliyo herkez büyükkarıştırandakinii çakan otel