- Web sitesi
- www.trakyamyzik.net
- Enst.
- Korg pa80
Cevap: !!!!dikkat!!!!
onları yakalayıp konuşturamayanlarda var kesin aynı kişi demişsiniz kesini mesini yok aynı kişiler ahmöet öztürkün abisi veya babası o kişi gidip yerinde prestijmüzik kayserideki dükkanlarından tutun osman ve ahmet denen şahısların evlerine kadar okudukları okula kadar gittik ve onları bulduk birisi yüksek havacılık üniversitesi okuyordu artık 3 / 1 i okur
bu öztürklere ait siyah bir mercedesleri var ilk zamanlar avukatları beni çok aradı ama mahkeme sonucunu görünce ne onlar nede avukatları telefonlarıma çıkmadı bende sildim dediğim gibi gtmek isterseniz kayseri merkezde 6 yolda boş virane bir dükkanları var adı prestij müzik ( antalya prestij müzikle karışıklık olmasın alakaları yok ) sanada geçmiş olsun üstadım
onları yakalayıp konuşturamayanlarda var kesin aynı kişi demişsiniz kesini mesini yok aynı kişiler ahmöet öztürkün abisi veya babası o kişi gidip yerinde prestijmüzik kayserideki dükkanlarından tutun osman ve ahmet denen şahısların evlerine kadar okudukları okula kadar gittik ve onları bulduk birisi yüksek havacılık üniversitesi okuyordu artık 3 / 1 i okur