!!!!dikkat!!!!

Cevap: !!!!dikkat!!!!

onları yakalayıp konuşturamayanlarda var kesin aynı kişi demişsiniz kesini mesini yok aynı kişiler ahmöet öztürkün abisi veya babası o kişi gidip yerinde prestijmüzik kayserideki dükkanlarından tutun osman ve ahmet denen şahısların evlerine kadar okudukları okula kadar gittik ve onları bulduk birisi yüksek havacılık üniversitesi okuyordu artık 3 / 1 i okur :D :D :D bu öztürklere ait siyah bir mercedesleri var ilk zamanlar avukatları beni çok aradı ama mahkeme sonucunu görünce ne onlar nede avukatları telefonlarıma çıkmadı bende sildim dediğim gibi gtmek isterseniz kayseri merkezde 6 yolda boş virane bir dükkanları var adı prestij müzik ( antalya prestij müzikle karışıklık olmasın alakaları yok ) sanada geçmiş olsun üstadım

bence bu tür alışverişlerin çoğunda problem çıkıyor imkan lar çerçevesi içinde bi malı görerek ve deneyerek alacaksınki problem olmasın maalasef insanlık ölmüş

evet serdar abime katılıyorun aleti görmeden almak çok yanlış bırde hiç tanımadığın kişiye gönder.muhakkak aleti görüp test edip almak engüvenlıdır

öncelikle geçmiş olsun.bu tür şikayetleri oldum olası bu sitelerden okuyup duruyoruz.
bende satılan veya alınan cihazın giderek görerek alınması taraftarıyım ancak öyle bir an geliyor sıkışıyorsunuz ve bir an önce paraya çevirme ihtiyacı duyuyorsunuz.
karşınızdaki insanda biraz güven verince gözünüzü karartıyorsunuz.

tabii geçen ay benimde başıma geldi birgün bende paylaşacağım sizlerle yediğim kazığı.

neyse asıl söylemek istediğim adminlerin üçkağıtçılık veya sahtekarlıklar diye bir sayfa yapması.
bu tip olayları yaşayan arkadaşların gerçek doğruları buraya yazmaları ayrıca tel.no----isim soyadı---varsa msn adresleri gibi tanımlayıcı bilgileri vermesi bence iyi olur.
herhangi birimiz alışverişte bulunurken alacağımız veya satacağımız cihaz için kontak kurduğumuz kişi için bu sayfaya girerek daha önce bu işlere bulaşıp bulaşmadığını tam olarak değise bile kısmende olsa bilgi edinebilir diye düşünüyorum.

adminlerin böyle bir imkanı varsa en azından denenebilir kanısındayım.
saygılar

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri