- Enst.
- yamaha or700v2pulus
arkadaşlar konu kilitli olduğu için buraya konu açtım ben orgu çoook araştırdım ama taktir edesinizki herkesin beklediği bir şeyler var tamam belki hitap yanlış herkesten özür o andaki sıkıntıdan yazdım yani bir türlü 4 gündür orgun ve bilgisayarın başından kalamıyorum sitede var saolsun yapanlardan ama tatmin meselesi dr salim ve emeği geçenler tekrar diyorum özür olsun ama inanın yamaha beni tatmin etmedi kuusra bakmayın gerçek bu yardım konusuna gelince ben sadece ses konusunda yardım beklerim diğer konular süperrr
ritimler doyurucu salim hocanın a1000 ve 300tr ye 6/8 ni kullandım süperdi v2 de yok 6/8 kaymakamın kızları bitlisin önünde bağlar gibi varmı yokl çünkü sitenin geneli 9/8 çifte çalışıyor her neyse arkadaşlar özür diledim kusura bakmayın.. saygılarr
ritimler doyurucu salim hocanın a1000 ve 300tr ye 6/8 ni kullandım süperdi v2 de yok 6/8 kaymakamın kızları bitlisin önünde bağlar gibi varmı yokl çünkü sitenin geneli 9/8 çifte çalışıyor her neyse arkadaşlar özür diledim kusura bakmayın.. saygılarr