- Enst.
- KORG PA 900
Cevap: düğün için hazır upr
evet hocam aynen bende select sanıyodum ama famıly tuşu,,bu tuşlar alt alta olduğu için ben tarif ederkende size select demiş olabilirim,çünkü çok önceden kullandım exr46 yı,biraz unutmusum galiba
elimden geldiği kadar yardımcı olabilmek adına select dedimse kusuruma bakmayın,,
o zaman şöyle diyelim exr46 ya set yüklerken yani upr yüklerken,,
1,disk tuşu
2.disk tuşuna basarbasmaz ara vermeden seri bi şekilde famıly tuşuna basıyoruz karsına exr 46 upr dosyası cıkana kadar ilerliyoruz ve yes basıyoruz olay tamamdır,,
(DİSK dümesine basın ve seri olarak SELECT (sağ) tuşuna upr yazısını görene kadar basıp bırakın)
ben çok denedim ustalarım select tuşu değil FAMİLY tuşu ile yapılıyor yükleme buradan özür dileyerek açıklamak istedim yoksa bende ki org mu öyle
evet hocam aynen bende select sanıyodum ama famıly tuşu,,bu tuşlar alt alta olduğu için ben tarif ederkende size select demiş olabilirim,çünkü çok önceden kullandım exr46 yı,biraz unutmusum galiba
o zaman şöyle diyelim exr46 ya set yüklerken yani upr yüklerken,,
1,disk tuşu
2.disk tuşuna basarbasmaz ara vermeden seri bi şekilde famıly tuşuna basıyoruz karsına exr 46 upr dosyası cıkana kadar ilerliyoruz ve yes basıyoruz olay tamamdır,,