Dün Rüya Gördüm Anne "is50"

Cevap: Dün Rüya Gördüm Anne "is50"

her iki kaydınızı da dinledim.sol el kullanımı,akor ve armoni konusunda çok mesafe kat etmeniz gerekiyor...
bu manada yorum yapabileceğim çok fazla birşey yok.umarım bu sorunlar üzerine eğilirsiniz.
iyi çalışmalar dilerim.

Ch.

teşekkürler ustam armoni gerçekten başlı başına iş bu işi gece gündüz yapmak ugraşmak lazım yoksa olmuyo.

birşey dikkatimi çekti, ritim tonları or700'e çok benziyor is50'nin :S

öyle mi valla kullanmadım babacan o cihazı

Bu eser, Mesut Şimşek diye kendi halinde ilahi formunda besteler yapan birine ait. Kardeş ellerine sağlık ama senin çaldığın şeyi ben anlamadım. Esere ve sahibine saygı bakımından; istersen parçayı yeniden dinleyiver. Sadece iyi niyetli eleştri, lütfen yanlış anlama. Başarılar dilerim.

Tanırım Mesut beyi saygım sonsuzdur. Sevdiğim bir kişi ve sevdiğim bir eser hata bunun neresinde onu anlamadım. Birebir aynı parça olmasını da savunmuyorum çünkü söyleyen zaten söylemiş burda ben o parçada ki eksikleri kendi elimde giderip söyledim burda bir dakika ama normalde ben bu parçayı ta 2000 den beri çalıp söyleyen bir insanın tabi ticari değil kendi şahsi dünyamda. sadece bu da değil bir çok parça öyle kendi me göre eksik bulduğum yerleri ben kendim yeniden ele almaya çalıyorum ve kendimi tatmin ediyorum bu şekilde. saygılar.

bu ve buna benzer eserlere sevdalı insanlara da ulaşmaktır muradım çünkü türü az bir tarz bu