• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

düşünce özgürlüğü,,,,,

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar bu konu belki çoğunuza garip gelebilir ama şöyle konulara baktığımızda tartışırken veya normal konuşurken karşımızdaki şahısları kırabiliyor veya karşımızdaki şahısın fikirlerine düşüncelerine saygısızlık edip--hayır öyle değil senin düşündüğün gibi değil benim düşündüğüm gibi yada senin dediğin gibi değil benim dediğim gibi v.s v.s---bunun gibi bir çok bencil düşünen arkadaşlar var,

burada hepimiz aile sayılırız,hemen hemen çoğumuz sitede olsa birbirimizi tanıyoruz,mutlaka fikir ayrılıklarımız olacaktır,mutlaka düşüncelerimiz birilerine ters gelecektir hepimiz farklı düşünebiliriz,

demek istediğim hepimiz insanız hepimizin yapısı bir değil herkes farklı düşünebiliyor,herkes farklı yaşıyor,yaşantılarımız bile çok farklıdır mutlaka,o yüzden farklıda olsa birbirimizin duygu düşüncelerine saygı göstermemiz gerekiyor,

benden çok büyük abiler var sakın olaki öğüt nasihat veriyo gibi bir ima oluşmasın,zaten bu tür olaylardan dolayı büyük abiler genelde düşüncelerini paylaşmaktan kaçındığı içinde yazdım,

ne güzel bi ortam oluşur,farklı düşünceler farklı fikirler farklı paylaşımlar,
hayatınızda size çok güzel süprizlerle dolu tam istediğiniz gibi farklılıklar olması temennisi ile

Cevap: düşünce özgürlüğü,,,,,

ne kadar fikir ayrılıgı olsada sitede baskasına kufur yazmak dogru degil zaten boyle bir seyede gerek yok madem adamla sorunun var git erkekce hallet