• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Düz yamaha a1000'im var.. Tr a1000 ve ya üst model cihazlarla takas+para __!!!!!!!

• Konbuyu başlatan mfsert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görülen : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Düz yamaha a1000'im var.. Tr a1000 ve ya üst model cihazlarla takas+para __!!!

bencede kimsenin orguna bu fiyat diyemeyiz kimsenin orgunada garanti veremeyiz ama hani piyasa neyse o şekilde alış veriş yapmanız daha mantıklı takasta tabiki cihazlar düşük gidiyor bende derim a1000 kaça satabiliyorsan satıp üzerine nakidini verip v1 v2 xd9 pa55 neye gücün yetiyorsa onu al derim
adamın biri deve satıyormuş ve oğlu demişki baba demiş 40 deveyi 1 liraya veriyor demiş adamda pahalı demiş aradan zaman geçmiş aynı adam 1 deveyi 40 liraya vermiş ve babası almış çocuk şaşkınlıkla sormuş demiş baba demiş 40tanesini 1 liraya veriyordu pahalı dedin demiş babasıda ne yapalım olum o zaman paramız yoktu demiş
kısaca her paraya klavye vardır mesela ben a300tr ilede sahne yaptım pa1x pro elite ilede ama gördümki bana lazım olan en pratik olanı ve vega da karar kıldım ayrıca sound olarak a1000 teneke gibi :) 55 ondan iyi xd9 55tende 80 dende iyi parasına göre hepsi

Cevap: Düz yamaha a1000'im var.. Tr a1000 ve ya üst model cihazlarla takas+para __!!!

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim :) Korglar tartışılmaz bence, saund çok iyi.. Ama Ketronun saundunu pek sevmedim ben çok yapay ve tekdüze geliyor kulağıma.. :/

kulak alışıncada korg pa800 dinlediğin zaman patlak bi davul dinler gibi geliyor teneke gibi e tabi dinlediğin ketrona göre değişir piyasa ketronu ise normaldir ama işlenmiş ketron azda olsa daha iyidir ketron üzerinde uğraşmadıkları için kişi başı 1 ritim editlese bomba gibi olacak sesleri bana bırakın :)

sıfır fiyatları araştırın ona göre fiyat verin sıfır or700v2 fiyatı 2450 ytl dir ikinci eli 1700 ila 2000 ytl aradaki fark temizliğe ve garanti süresine bağlı olarak değişir ama bazı arkadaşlar
elindeki or700v1 leri v2 fiyatına satmaya çalışıyorlar hatta bir müzik bayisine gitseler 300 400 lira zarar etseler anlarlar kendilerinin verdiği fiyata müzik bayiside veriyo

az önce çok temiz PA80 ile takasta pazarlık ettim.. en küçük çizik dahi yok cihazda.. üste 1500 lira vericem.. sence nasıl doklom, mantıklı mı ??

temizse değiştir mantıklı dikkatli ol bi bilene danış temiz pa 80 bulmak çok zor bidaha da yamaha alırsan tyroos serisinden şaşma hadi hayırlısı

Org satilmiştir !!! Konuyu kaldirabilirsiniz.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...