Ekolayzer(Eşik altı) mı Elektro mu ?

piyanistanbul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Sazıma eşikialtı manyetikmi taktırsam yoksa elektro mu alsam ? Görüşlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ekolayzer(Eşik altı) mı Elektro mu ?

farketmez kaliteli olsun da.

Hocam peki Fisman clasic 4t taktırsam nasıl olur ?

Önerileriniz neler ?

güncel.....

Eşikaltı taktıracaksan fişmende muhakkak taktır, ama bunları maliyet olarak hesaplarsan, Elektro bağlama almak daha mantıklı, hiçdeğilse akustik bağlamanda sana kalır, evde kullanırsın. Birde eşikaltı ve fişmenden sonra sahnede ötme sorunlarıda yaşayabilirsin...

Haklısın abi ama tam elektro alcam diyorum eşikaltı çalan birini izliyom gikrim değişiyoo. Mesela Ömer ULUTAŞ " adam o sazla öyle bir çalıyo kii gelde eşikaltı taktırma.

ömer ulutaş dinledim de normal elektro bağlama kardeş o ya kuru saza eşik altı değil ki. Halil Erkal'ın eline su dökemez tavsiye ederim bir dinleyin görün bakalım nasıl çalıyo kuru saz da eşik altını :) baba valla marka konusunda bir şey diyemeyeceğim ama kaliteli bir manyetik 300 TL den aşağı değil.

ben kendim yapmıştım eşik altı ve 5 artı 1 audı toz jack jack büyültücü takıp mixere bağlıyordum ve kaliteli ses aldım ama marka değil tabiki bi ben eco falan değil ama naturel normal sazın sesini çıkartıyo sette ama süperdi sahnede yıllar önce ufak amatör çalmıştım normalde clavyeciyim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri