• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Emo ve CE Usb Bir Arada Kullanmak?

aykutbicer

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg Pa 800+Emo USB
Merhaba
Bende hem emo usb hemde Ce usb var ben orga emoyu yükleyip ce usb'den de sesleri almak istiyorum fakat orgu açarken hangi usb yi takıcam diye düşünürken aklıma usb çoğaltıcı geldi. Acaba ben 2 usb yi de çoğaltıcıya taksam org 2 usb yide görürmü.Bilgisi olanlar yardım lütfen

Cevap: Emo ve CE Usb Bir Arada Kullanmak?

Vallahi olmaz gibi geliyor be Aykut.Mümkün olsa çoktan yapılırdı bu.İnşallah sen haklı çıkarsın.Eğer olursa Facebook'tan yaz bana.

Sen denemesini yap kardesim bence olur bir cok arkadasım kullanıyor ayrıca klavyenin arkasindada USB girişi var denedinmi ikisini birlikle USB cogaltici adı üstünde bir kaç USB yi aynı anda aktif hale getiriyor takında iki USB,de soracaktir .cancel yada retry diye sen ikisinide onaylarsan sorun olmaz .

Vallahi olmaz gibi geliyor be Aykut.Mümkün olsa çoktan yapılırdı bu.İnşallah sen haklı çıkarsın.Eğer olursa Facebook'tan yaz bana.
hocam denedim olmadı.ce usb'nin seslerinden emonunda ritimlerinden vazgeçemiyorum.

anlaşılan orgun ramını yakacaksın :)

Sen denemesini yap kardesim bence olur bir cok arkadasım kullanıyor ayrıca klavyenin arkasindada USB girişi var denedinmi ikisini birlikle USB cogaltici adı üstünde bir kaç USB yi aynı anda aktif hale getiriyor takında iki USB,de soracaktir .cancel yada retry diye sen ikisinide onaylarsan sorun olmaz .
Aynen arkadaki usb girişine taktım orgu açarken soru sormuyor fakat problem orda değil.ce usb yükleyince emo kopyalayacak yer kalmıyor tek tek ritim seçip seçip yaparsak belki olucak ama çok zahmetli bi iş geldi bana.2 usb'de kilitli olduğu için içinden sample kopyalamak pek mümkün olmuyor kendi açımdan. biraz daha uğraşayım durumu sizede bildiririm

USB cogaltici ile 3 tane farkli USB yukliyen biri var ismi Cinar, videonun sahibi, yorumlari okursaniz gorursunuz, yani demekki yapilabiliyormus. Video: PA3X- ÇINAR-1 - YouTube

Usb çoğlatıcaya gerek yok. Orgu açarken İlk başta emo yu tak. Bir süre sonra uyarı verecek. Sonra emoyu çıkar ce usb yi tak gelen uyarıya retry de ve org açılacak. Kendim bizzat kullanıyorum. Usb çoğaltıcıya gerek yok.