EMRAL Kul Köleyim orj md

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

İyiki Doğdunuz :)

ferdesu

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
iyi dinlemeler.

Ekli dosyalar

• KUL KOLEYIM-EMRAL_0.mp3
    1 MB · Görünümler: 372
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: EMRAL Kul Köleyim orj md

30 kişi indirmiş ne bir teşekkür nede bir yorum var.hayret bir şey.üstelik israrla istenen bir istek.isteyen bile cevap yazmamış.insanın paylaşım isteği kırılıyor.yalvar yakar isteniyor verdikten sonra görüşmeyelim.biraz ayıp oluyor arkadaşlar.:(:(

frden slmlar haklisiniz gecen bi konudada ayni seyi yazmisdim artik akde vefa bittti bir tsk bir yorum bulmak samanlikda ignearamak gibi oldu malesef ben zaten artik paylasimi fazla yapmiyorum elimdeki bulunan ritim vesaireleri zaten fazlada girmiyorum oyuzden emeginize saglik yap iyligi at denize balik bilmesse haluk bilir diceksiniz

Bu durum kronik oldu , millet yangından mal kaçırıyor :) ayrıca bu altyapıyı sene 2001 de diğer orjinallerle birlikte ben almıştım emral playbackleri sonra arkadaslara dağıttık , böylece piyasa oldu Suat aydoğan yapmıştı . Bu albümün olduğu bütün şarkılar güzeldi , sen yinede paylaşmaya dvm et bosver kronik vakaları hiç bır hastalık sonsuz değildir.ya adam eder iyileşir yada öldürür kimse ömür boyu duyarsız yaşayamaz saygilar.

çok doğru söylüyorsunuz sevgili burhan57 ve harunaydin arkadaşlarım.malesefki durum dediğiniz gibi.hadi indirenlerden vazgeçtim istek yapan arkadaşlar bir tşk bile yazmıyorlar.ben arıyorum buluyorum küçültüp siteye yüklüyorum.üç harf basmak zor geliyor.bu kaçıncıdır bu şekilde.neyse arada gücüme gidiyor böyle yazıyorum.bir daha yardımcı olmam desemde ilk önce yardıma ben koşuyorum.yorumlarınız için teşekkür ederim.