En Yeni Muhteşem GW8 Demoları (OmeXr'den)

Cevap: En Yeni Muhteşem GW8 Demoları (OmeXr'den)

tam düğünlük olmuş ritimler çok güzel ellerine sağlık ömerin,gw8 cilere hayırlı olsun,

konu günceldir..

konu güncellensin, yok gw8 de e 86 soundu var yok g600 soundu var diyenlerede ders olsun bu demolar gw8 in kendine has güzel bi soundu var.

gw8 ilk çıktığında bende dinlemiştim aleti. o zaman için davul kitler fena değildi. aletin şuan geldiği yer için bence ömer'e teşekkür etmeli. bende de çoğu insan gibi pa800 var ve kendisinin bu çalışmalarından sonra pa800 e alışmış bir kulağı roland'a yönlendirebildiğini söylemek lazım : )

abicim çok güzel çalışmaların var emeğine sağlık çok hoş çalışmışsın gerçektende bu gw8 mi şaşırdım ya çok güzel tonlar yaratmışsın yakında pa800 geçeriz heralde inşallah emeğine saygı duyoruz herzaman destekl,iyoruz seni iyi çalışmalar başarıların devamını dileriz... tüm trakya müzik ailesi olarak.

konu güncellensin, yok gw8 de e 86 soundu var yok g600 soundu var diyenlerede ders olsun bu demolar gw8 in kendine has güzel bi soundu var.

hala gw-8 için yok e-86 gibi yok g-600 gibi diyen varsa, org ve müzik bilgisini biraz daha arttırması lazım... roland gw-8 ile bu orgların arasında dağlar kadar modl ve kalite farkı var... :D

roland kendini g600 den sonra geliştiremedi diyen (laf atmak istemiyorum) arkadaşlar var, onlara tek tavsiyem şu aletleri görüp denemeleri:

VA7, E-80, EXR46 OR

bu aletler kimin nereye ne zaman geldiğini gösterecektir.