• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

En Yeni Roland GW-8 Demoları 18/10/2011 (Kadirbey1985)

Cevap: En Yeni Roland GW-8 Demoları 18/10/2011 (Kadirbey1985)

işte abi onu diyom günceldeki ritimlerini begendim çok güzel olmuş bu ritimini gördüm ama yeni editlediğin fdaha güzel onuda paylaş lütfen

işte abi onu diyom günceldeki ritimlerini begendim çok güzel olmuş bu ritimini gördüm ama yeni editlediğin fdaha güzel onuda paylaş lütfen

zaten bunun üzerinde çalışıyorum, çalışmalarım bitince birkaçtane ritim paylaşacağım.paylaşmışken tam paylaşayım diye. zaten 9-8'lik roman var, bir de 2-4 misket var şimdilik, daha da ayarlayacağım hazır ritimler var, yakında paylaşacağım Allah ömür verdikçe.;)

inşallah abicim elllerin dert görmesin si,zler olmazsanız halimiz ne olur saygılar ritimi tamamladığında bana mesaj atarsan sevinirim iyi çalışmalar ...

inşallah abicim elllerin dert görmesin si,zler olmazsanız halimiz ne olur saygılar ritimi tamamladığında bana mesaj atarsan sevinirim iyi çalışmalar ...

ritimleri ayarladıktan sonra bu sitede paylaşırım, isteyen faydalansın

ne zaman çıkacağı bellimi abicim sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten yaaa

Dostum eline ve yüreğine sağlık daha yeni dinleme fırsatım oldu gw 8 den ayrılalı çok oldu ama yinede dinlediğim zaman aklıma hemen ritim yazmak için sabahladığım geceler gelir..

Başarılar dilerim

saygılarımla.......

Dostum eline ve yüreğine sağlık daha yeni dinleme fırsatım oldu gw 8 den ayrılalı çok oldu ama yinede dinlediğim zaman aklıma hemen ritim yazmak için sabahladığım geceler gelir..

Başarılar dilerim

saygılarımla.......

SİNAN zaten profil resminde gw-8 org duruyor bu onun göstergesi olsa gerek :D:rolleyes::)

Sen dedinya değiştirdim hemen nazar değdirdin:))

Tekrar merhaba...

Gayet güzel demolar hazırlamışsınız ; sağolun...

GW8 bence ikinci klavye olarak mutlaka edinilmeli ; özellikle de sesleri çok iyi...

Yabancı müzik de yerli müzik de rahat yapılır.Benim gözdelerimdendir kendisi :)

Fiyat performans oranının gayet iyi olduğunu düşünüyorum...

(Fiyat yönünden olmasa da)Asıl favorin ne derseniz "AUDYA" derim ; orası başka tabi :D

Selâmlar...

abi senin takma adın boşuna kaplangözü değilmiş ki farkı hemen hissettin :) şaka bir yana haklısın senle aynı görüşteyim, harika ikinci bir klavye olur,bence gw-8 ikinci klavye olmak için biçilmiş kaftan. Sesleri kaliteli özellikle batı tarz müzik için hatta yerli müzikte de kullanılabilir.Dışarıdan ses almasa da içindeki seslerle oynayıp bir şeyler çıkartabilme imkanı sağlıyor...

abicim seti nezamana bitirirsin çok acil lazım yaa biraz acele edermisin editlemeleri senin set e ihtiyacım var hadi beeaa abii