ezgi33 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 56 Enst. Yok 6 Eyl 2010 #1 Pa 800 üzerinde estrüman ve ritimlerin ismini değiştirip nnasil kaydedebilirim ?
A aybala06 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 68 6 Eyl 2010 #2 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme Merhabalar kardeşim anlatmam üzün sürebilir resimleri takıp ederek yapabilissin cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eyl 2010
Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme Merhabalar kardeşim anlatmam üzün sürebilir resimleri takıp ederek yapabilissin cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın
H huseyin_atila 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 46 Enst. Yok 23 Eyl 2010 #3 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme tskler sagol
K kvgjgjkfgjgkg 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 38 Enst. Yok 20 Eki 2011 #4 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme ya resımler gorunmuo yardımcı olurmusun seslerin isimlerini değiştiriyorum ama ritimlerinkini değiştiremıyorum
Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme ya resımler gorunmuo yardımcı olurmusun seslerin isimlerini değiştiriyorum ama ritimlerinkini değiştiremıyorum