Ev Cihazı Takaslı Ketron sx3000 Tertemiz

Cevap: Ev Cihazı Takaslı Ketron sx3000 Tertemiz

hayırlı uğurlu olsun diyorum diyecek tek kelimem kalıyor bedavaya vermişsin ama audya çıksaydı daha aşşağı satılırdı :)

ben 1950ye almıştım hocam açık ve net bi piyasaya gidip sorayım dedim adamlar resmen dalga geçiyor 900 liraya alalım diyorlar :S :) neyse artık.

[QUOTE = macitvega; 51513] Hayırlı Uğurlu olsun diyorum diyecek kalıyor bedavaya vermişsin AMA audya çıksaydı daha aşşağı satılırdı tek kelimem:) [/ QUOTE]

bence tam tersi eğer audya piyasada iyi bir yer yaparsa ketron tercihi çok olur ve diğer ketronlarda pirim yapar çünkü özellikle sx3000 fazla tanınmadığı için satışı böyle ve audya ile ortak çok yönleri var

[QUOTE = macitvega; 51513] Hayırlı Uğurlu olsun diyorum diyecek kalıyor bedavaya vermişsin AMA audya çıksaydı daha aşşağı satılırdı tek kelimem:) [/ QUOTE]

bence tam tersi eğer audya piyasada iyi bir yer yaparsa ketron tercihi çok olur ve diğer ketronlarda pirim yapar çünkü özellikle sx3000 fazla tanınmadığı için satışı böyle ve audya ile ortak çok yönleri var

amiral gemisi tutarsa tüm ketronlar prim yapar..

arkadaşım sana pa80 16 mb kartlı ile teklif ettim takas için ama ulaşmadın bana orgcukadir@hotmail.com msn den de ulaşabilirsin

900tl ye sx3000 deseydin sende varsa getir 10 tane alayım deseydin ben senden 1000e alırdım kötü bi aletmi değil pa80den üstünlüğü olan bi alet bomba gibi sağlam audya ya gücüm yetmezse sanırım sx3000 alabilirim vega sx3000 yeter bana :)

Merhaba bende sx 3000 almayı düşünüyorum ama bendede ketron x1 var. Nasıl değerlendirebiliriz yardımcı olabilirmisiniz? Yada tanıdıgınız x1 isteyen biri varmı?

x1 de güzel klavyedir 97 98 li yılların en pahalı klavyesi olmasına ragmen günümüzde hala sampler teknolojisini bulamıyorken x1 de hala mevcut bence derim sistemnk yı arayıp klavyeni değerlendirebilirler teşşekkür ediyorum

alet satılmış arkadaşlar alana hayırlı olsun bana yar olmadı

Kardeşim o org çok harika bir org biraz daha üzerinde çaliş bak göreceksin neler çikiyor ortaya satmaktan vazgeçersin.