Evp-x215 kule kabin nasıl bilirsiniz?

İyiki Doğdunuz :)

meyankolik

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA900
Arkadaşlar bu kabinlerden almayı düşünüyorum.Açık ve kapalı alan için nasıldır bilginiz varmı?

Cevap: Evp-x215 kule kabin nasıl bilirsiniz?

Bence bunları alacağına servo 153 vk 3 yollu kolonlardan al rahat et. Hem bunlar su kontrasından yapıldığından bayağıda hafiftir taşıma sorunun da olmaz. Servo nun ses kalitesi bence mükemmeldir. Hele de hoparlörleri B&C olursa daha da süper olur ama sanırım SERVO artık kendi markasını yapıştırdı. Kolay gelsin Saygılarımla,

Teşekürler bu kolonların ikisini 1100 tl ye buldum burda çok temiz orj.Fiyat nasıl sizce?

Wharfedale EVP-X215 RMS/500W PROGRAM/1000W olan 1'' inç tweter olan kule kabindir, gördüm ve kullanan arkadaşım var ama pek memnun değil , başka markalara yada modellere yönelmenizi öneririm. kapalı alanda çokta kötü değil ama açık alanda iş yapmaz . özellikle twetteri zayıf kalıyor. kule kabinlerde 2'' inç twetter yada 1'' inç olsa bile kalitesi güzel watt olarakta biraz yüksek kullanılması taraftarıyım. Servo da düşüncek olursanız 3 yollu 153 vb modeli iyi.

wherfedale evp x 15 serisi kolanları kullanıyorum şimdi yeni evp x 15 pro aldım(buna diyecegim yok),bas hoparlör bilgin olsun kardeşim.

bende 2 adet evp-x 215 kule,4 adet evp-x 115 normal ve 2 adet 15 inç subbass ı var...4 adet güçlü power ve soundcraft mixer le hem açık alanda hemde kapalı alanda,net ve gerektiğindede gayet güçlü sound alıyorum...ayrıca ikinci el almayı düşünürsen sıfır gibi kulelerimi yada ne istiyosan hepsini sana satabilirim...veya sıfır satın almak istersende yüzde 30 bayi indirimimi kullanabilirim...ben çok memnunum....aktif sisteme geçicem,ve alacağım aktiflerde wharfadele olacak...

wherfedalenin aktif subbass ları nasıl birde aktif üç yollu 600 wat wher fadele var onlar nasıl evpx15 300 wat nasıl almayı düşünüyorum ama