• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Facebook Zaman Tünelinden Kurtulmak Eskiye Donmek İçin İçeri Gir

RaPoRSuZ

Co Admin
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa3X
553479_275075929243809_184130248338378_51661453_1574388069_n.jpg

Zaman Tünelinden Çıkmak İsteyenler
için ..!
Zaman tünelinden kurtulmak için google de" timelineremover" yazın aratın ve cıkan ilk sayfa girip Hangi taracıyı kullanıyor iseniz yani "mozilla, crhome, explorer" secin ve eklentiyi yukleyin. Artık facebook profiliniz eskisi gibi olacaktır. iki dakikada eski profiliniz sizinle.. lütfen bunu paylaşalım herkes kurtulsun ..
Hayırlı olsun :)

Ben Denedim Oldu

Cevap: Facebook Zaman Tünelinden Kurtulmak Eskiye Donmek İçin İçeri Gir

Eyvallah Gökhan, iyi oldu kurtulduk bu şeyden...

Ch.

Arkadaşlar aslında tünelden kurtulamıyorsunuz.Sadece tarayıcınıza kurduğunuz eklenti profilinizi size eskisi gibi gösteriyor.Ama başka biri profilinize baktığında hala tüneldesiniz.Hatta eklenti kurulu olmayan başka bir pc den girdiğinizde bile yine tüneldesiniz.Bunuda dipnot olarak bildiriyim. ;)

Arkadaşlar aslında tünelden kurtulamıyorsunuz.Sadece tarayıcınıza kurduğunuz eklenti profilinizi size eskisi gibi gösteriyor.Ama başka biri profilinize baktığında hala tüneldesiniz.Hatta eklenti kurulu olmayan başka bir pc den girdiğinizde bile yine tüneldesiniz.Bunuda dipnot olarak bildiriyim. ;)

herkesin tünelden kurtulmak istediğini facebook yöneticileri görürse,kesinlikle bu yenilemeyi kaldırır,zaten hiç seven olmadı bu uygulamayı,illet ettim yaw bu tünel uygulamasından :D

tünele girip ışığı görememek ve çıkamamak çok kötü.

herkesin tünelden kurtulmak istediğini facebook yöneticileri görürse,kesinlikle bu yenilemeyi kaldırır,zaten hiç seven olmadı bu uygulamayı,illet ettim yaw bu tünel uygulamasından :D

tünele girip ışığı görememek ve çıkamamak çok kötü.

kadir güzel espiri idi :)
benim cevabım arkasındanda iyi gitmiş valla :D