Fb gs macı

Cevap: Fb gs macı

En büyük fenerbahçeee :D:D:D:D

Tüm iyiniyetimle muhabbet olsun diye söylüyorum polemik değil amacım :) ;

Şikelerle şampiyonluklar kazandı diyenler bu sene inanılmaz bir maddi manevi baskı altında olan adeta nefes alamayan bir Fenerbahçenin şu anda şampiyonluk için en az Galatasaray kadar şansı olduğuna ne diyorlar acaba?Tüm gözler üzerindeyken saman altından su yürütmüş olamaz,değil mi? :D

kuzenim fb de oynadığı için hemen hemen bütün maçlara gittim yakından takip ettim şampiyonluk maçında özellikle bu sene şika olması imkansız hocam

Amma Fenerli varmis Sitede :D
Gordugum Kadariyla Biz rahatiz ama Fenerbahce Tarafinda Bastirilmaya calisilan bir endise var :)
Hayde hayirlisi...
Arenada NEcatinin Kacirdigi golden sonra Besiktas macinda 85 de Egemenin golude percinlediki Ben derim Sans Fenerbahceden Yana...
Imparator Kabul etmesede Bence Futbolda Sansta buyuk bir faktor...
Insallah Dostane bir ortamda gecer Sonucta Ligi 9 puan farkla Bitirmisiz Kupa kazanmasakta cok buyuk sorun degil Fenerbahce Cephesindede Bakarsak Kaybetsede Bu ortamda Kosullarda Yinede Alkisi Hak ettiler...

Fenerbahçeliyim, iki takımda övgüye layık durumda. Bir tanesi ligi 9 puan fark ile bitirdi son 10 yılda belkide böyle bir fark yoktu. Fenerbahçe ise 1 yıldır manevi açıdan üzerlerindeki baskılar moralsizlikler vs.ler ile birlikte ligi ikinci bitirerek süper finalde de Derbilerdeki Yıllardır süren ezici üstünlüğünü yine olduğu gibi kullandı ve bence çok iyi hesap kitap yaptı. Şuan şampiyonluk son maça kaldı.
%51 Fenerbahçe %49 Galatasaray diyorum. Birde şunu istiyorum;
Galatasaray şampiyon olacaksa berabere kalarak olsun yenmesinler :)

Fenerbahçeliyim, iki takımda övgüye layık durumda. Bir tanesi ligi 9 puan fark ile bitirdi son 10 yılda belkide böyle bir fark yoktu. Fenerbahçe ise 1 yıldır manevi açıdan üzerlerindeki baskılar moralsizlikler vs.ler ile birlikte ligi ikinci bitirerek süper finalde de Derbilerdeki Yıllardır süren ezici üstünlüğünü yine olduğu gibi kullandı ve bence çok iyi hesap kitap yaptı. Şuan şampiyonluk son maça kaldı.
%51 Fenerbahçe %49 Galatasaray diyorum. Birde şunu istiyorum;
Galatasaray şampiyon olacaksa berabere kalarak olsun yenmesinler :)

Fenerbahçe'nin 1 adım önde olduğunu inkar etmemek gerekir :) Ama gönlüm istiyor ki Galatasaray şampiyon olsun.Çünkü 1 sezon boyunca takımın verdiği emek çektiği çileler ortada :)

emek ve çile mi? :) :)
bu sene fenerin çekdiği çile ve futbolcu, teknik heyet emegi tarihde ilkdir.
şampiyon olmasakda (ki olucaz inş. ) FENERBAHÇEMLE gurur duydum bu sene.
ha bu arada keşke liğde tüm maçlarımız 6gs ile olsa :)

Tabi ayrica reklamin iyisi kotusu olmaz dunyaya reklamimizida yaptiniz
Muglaya selam :D
Not:tarihte en farkli galibiyeti 7 gol atarak Galatasaray almistir ;)

Bu tür konular genelde polemik çıkartır o yüzden böyle konuların açılmasını kendi şahsım adına pek onaylamıyorum ama yazılan mesajları okuduğum da ne tartışma olmuş nede kavga tebrik ediyorum :) bende koyu bir galatasaraylı olarak galatasaraya başarılar diliyorum ama en güzeli kazanan kim olursa olsun tebrik etmeği bilmek iyi olan kazansın.

Konuya yazan tum arkadaslara tesekkur edıyorum dılerımkı dostluk kardeslık kazansın kuzenım bı gol atsa yeter bana