kalıp dışı derken neyi anlatıyorsunuz arayıpta bulamadığınız ritim nedir anlamadım aslen karslıyım baba mesleğim olan müzisyenliğe devam ediyorum ritim çalarak başladım bu işe ve çocuk yaşlardan beri yıllardır bu işi yapıyorum pa 800 kullanıyorum ve gittiğim çoğu iş doğu düğünleri ve piyasadaki albayrak modern seti kullanıyorum bırak yetmeyi bi düğün için fazlası bile var bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum..kusura bakmayın ama 800 de nevale sıkıntısı çeken adam kendinden şüphe etmelidir.
albayrak modern setteki halay ritm listesini sayıyorum bakalım eksik ne var:
bu set piyasada ücretsiz sağolsun albayrak üstad yapmıştır.hiç bir karşılık beklemeden dağıtmıştır.
1-halay 1 2-4 halay yk tarzı yazılmıştır.
2-halay 2 2 4 halay yk tarzı değişik varyasyonlar ile yazılmıştır
3-deliloy 4-4 ritmi
4-5-8 lerden biri d davullu diğerleri darbuka vs. ne varsa 3-4 adet 5-8 ritim
5-semmame introlu halay ritmi
6-çepki ritmi
7- 6-8 halay ritmi
8-şeyhsamil ritmi
9-azeri ritmi
10-4-4 davullu ağırbar ritmi
11-4-4 ve 2-4 davul yazılım dik halay ritmi.
doğu derken kasdettiğin nedir?bu piyasadaki sadece bir setin içeriği ...ve ben bu seti kullanıyorum her yaptığım işten teşekkür alıyorum.kaldıki 64 ram ve usb vs almadım parada vermedim.kusura bakmasınlar verememde aldığımız para belli zaten . ha şunuda belirteyim setini kullandığım herkese dua ediyorum.paylaşımcı her arkadaşada saygım sonsuzdur.
ha ben daha iyisini istiyorum dersen yükseltirsin ram i 256 ya eco usb alırsın yada ce exb
ve ya bekler temmuzda yeni emo usb çalışmasını alırsın sana kalmış.
e daha nasıl yardımcı olalım biraz araştırmak lazım kurcalamak lazım...