Full Ketron Demolar

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K

okan09

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 Bateri Bağlama
Ortağım için yaptığım altyapıları kısa kısa demolar yaptım ,kayıt kalitesini düşürdüm hemen yüklensin diye,bu kayıtların hepsi full ketron ile çalınmıştır,şu an orgusuzum satal baya oldu,büyük ihtimal korg pa600 alıcam,kayıtlar düz keton yani plus falan olmayan ketronla yapılmıştır ritimleri sağdan soldan topladığım ritimlerdi özel bişey yok yani,iyi dinlemeler ,saygılar.

Zippyshare.com - SLOW.mp3

Cevap: Full Ketron Demolar

Seviyoruz seni okan abi sana engüzel klavye yakışır çünkü çalıyosun

Seviyoruz seni okan abi sana engüzel klavye yakışır çünkü çalıyosun

:) bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim alicim,maksat eski bir ketroncu olarak ketron bölümünü biraz neşelendirmek.

Okan hocam lütfen devamı gelsin .üzne bizi:)

KARDEŞİM BU HANGİ SET OLUYOR PLUS DEĞİLSE HANGİSİ:)BİTTİM YAA ELİNDE VARSA LÜTFEN PAYLAŞ..BU ARADA ELLERİN DERT GÖRMESİN ŞU GÜNE KADAR DİNLEDİĞİM EN GÜZEL XD9 DEMOSU BU OLDU..AÇIKCASI BUNLARIN XD9 İLE YAPILMIŞ OLMASI OLDUKÇA SAŞIRTTI VE HEYECANLANDIRDI:d

ketron kesinlikle çok iyi soundlara sahip.ellerine sağlık demoda çok hoş olmuş

Abi saksafonu çok başarılı kullanıyorsun ellerine sağlık :)

slm,
okan abi bizide sevindir ya:))
bilgisayarıma format çekmek zorunda kaldım ritimlerim silindi
kullanılır bir linkten ketron xd9 ritimleri tekrar yükleyebilirmisin ,(ACİL LAZIM)
teşekür ederim

öncelikle selamun aleykum arkadaşlar,ketron elimdeyken hiç plus falan yüklemedim gerek duymadım çünki plus 4 hariç hepsi birbirinin aynı sayılır o yüzden bende dümdüz kullandım yani cihazda ne plus 2 ne plus3 vs vs yüklü değildi,sağdan soldan bulduğum ritimleri hoşuma gidenleri yüklerdim yani kendi yazımış olduğum ritm yok,bilgisayarıma bakayım eğer varsa akşama upload ederim bu ritimleri keşke olsada iş görsek beni tanıyan tanır ,yani dediğim gibi şu demolarda ki ritmlerde hiç özel bişey yok hepsi sıradan yani ketron bölümünde bulabilceğiniz şeyler,saygılar sevgiler.

eline sağlık arkadaşım ketron gerçekten inanılmaz kaliteli sounda sahip bir alet ve ben bir kere daha yılbaşında bu kaliteyi görmüş oldum. Bu aralar orgu satayımmı saymayımmı diye karar veremiyordum kıyamadığım için satamıyorum ve kesin olarak artık satmayı düşünmüyorum. Ben bursa da yaşıyorum ve buradaki çalgıcılar genelde korg kullanırlar parasız kalıncada a1000 falanla idare ederler ama ketron sx3000 kullanan ben ve iki eski çok kaliteli iki yaşlı piyanist arkadaş var daimi olarak ve alıpta kullanamayan işten anlamayan aleti satmaya çalışan bir iki acemi var . Dün akşam yılbaşı programında ben ve sanatçıya çalan bir piyanist vardı ondada pa55tr vardı . ilk ben 2 saat program yaptım sonra onlar çıktı adamlar benim programdan sonra resmen mücadeleye girdiler:) erkek ve bayan solist falan çıktı benim orgun yanına kurdu pa55tr yi yahu bu kadar rezil bir orgmu olur adamlar kafamın etini yedi senin org daha iyi sesi var bizimkine bir şeymi yapıyorsun iyi çıkmıyor ses kendi orgumun fişini ona taktım yine aynı herifler kafayı yedi ben zaten mixer ayarını onlara bıraktım ne yaptılarsa olmuyor ve kardeşim dedim bu kalite benim orgtan geliyor senin alet çok dandik dedim iyice uyuz oldular ve sonunda sx3000 benim kalbimde bir kez daha kalıcı yerini aldı ve bundan sonra sx3000 nin yanına sırf değişiklik yaşamak istediğim için pa600 almayı düşünüyorum yada belki a2000 zayıf ihtimal onuda fiyatı düştü sıfırı ikinci elini 1500 liraya falan yakında alırım.