Full Ketron Demolar

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: Full Ketron Demolar

ketronun effektleri sağlam olsa yani bol olsa bu alet türkiyede ilk olurdu zamanında ama işte kime suç bulacan orgu ülkeye göre çıkarmıyolar bende pa600 düşünüyorum ama xd9 u satmayacam o bende kalacak

ketronun effektleri sağlam olsa yani bol olsa bu alet türkiyede ilk olurdu zamanında ama işte kime suç bulacan orgu ülkeye göre çıkarmıyolar bende pa600 düşünüyorum ama xd9 u satmayacam o bende kalacak

Okan bey demo cok güzel olmus seslerde cok güzel. Elinize sağlık.

Ketron55 efeklerde ne gibi eksikler görüyorsunuz ?
Üstteki demoda da akumpanyalar cok güzel geliyor hele gitara gene bittim ya.
Fakat drumlarda o lezzet yok.

slm sesle hiç oynama şansın yok mesela pa 800 e baktım sesle istediğin kadar oyna değişik tonlamalar değişik effektler yapma şansın var

cidden sahane ses kalitesi ....

slm sesle hiç oynama şansın yok mesela pa 800 e baktım sesle istediğin kadar oyna değişik tonlamalar değişik effektler yapma şansın var

bence efekt çeşitliliği konusunda eksik var sadece phaser efekti yok mesela onun dışında reverb delay chorus distorsion ve wah wah efektleri var ve yapılandırabiliyorsun ayrıca efekt etkinliği çok iyi ayrıca harmony özelliği bile oldukça iyi full, jazz, folk gibi çeşitleri bile var ketron derken sx3000 bence özellikle canlı davul kitleri ve gitarlar yönünden çok ileri noktada şimdi daha yeni yamaha da yeni çıkardıkları s950 modelinde canlı davullar diye reklam yapıyorlar , diğer türk sample ve drum kitler yönünden xd9 ile sx 3000 arasında fark yok hatta xd9 un darbuka tonları daha iyi bence.

merhaba.bende bir ketron kullanıcısı olarak hepinize hayırlı bir yeni yıl olmasını temenni ederim.Bir kaç yorumde ben yapayım şöyleki: ketron kullanan bir kullanıcı iddia ederimki başka bir klavyeyi kolay kolay beğenmez.çünkü kulağı öyle bir alıştırıyorki bıraktırmıyor.mesala ketronu çoğu kullanıcılar sert diye nevale yok falan filan beğenmiyorlar.Aslında hiçde öyle değil.Esasında size çok kıymetli bir önerim var oda şu.Ketrona hiç Müzikseti Ekolayzırı bağladınızmı? ozaman görün ketronu bakın nasılyumusuyor.Sesler ve ritimler şıkır şıkır.Bir deneyin nekadar haklı olduğumu göreceksiniz.saygılar sevgiler..

çok çok güzel çok beğendim ellerinize sağlık.

merhaba.bende bir ketron kullanıcısı olarak hepinize hayırlı bir yeni yıl olmasını temenni ederim.Bir kaç yorumde ben yapayım şöyleki: ketron kullanan bir kullanıcı iddia ederimki başka bir klavyeyi kolay kolay beğenmez.çünkü kulağı öyle bir alıştırıyorki bıraktırmıyor.mesala ketronu çoğu kullanıcılar sert diye nevale yok falan filan beğenmiyorlar.Aslında hiçde öyle değil.Esasında size çok kıymetli bir önerim var oda şu.Ketrona hiç Müzikseti Ekolayzırı bağladınızmı? ozaman görün ketronu bakın nasılyumusuyor.Sesler ve ritimler şıkır şıkır.Bir deneyin nekadar haklı olduğumu göreceksiniz.saygılar sevgiler..

aslında ketron bass soundlu bir org bu özelliği benim hoşuma gidiyor aletin üzerinde bile bass bost ayarı var ve millete bass bass basıyor:D