g600 yardım

KORAYYYYY

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s 770 bk5
arkadaşlar g600 hakkında hiç bişey bilmiyorum brn bu alete nasıl ritim yüklcem nasıl ses yüklicem nasıl koma vercem detaylı şekilde anlatabilirseniz cok memnunolucam biraz araştırdım nette ama çok karuışık geldi cevaplarınızı beklyorum iyi günler

Cevap: g600 yardım

G600 le ilgilenen yokmu...

8 adet ritmi diskete att f5 yap istedigin ritmin üstünee gell oradann sagdann hangi usere yüklemek istiyorsann numaralandırr upper 1 yapp yüklee abiii :))

ritim ve ses yüklemeyi sitemizde basit olarak anlatmıştım 2 kere.araştırın bulursunuz.saygılar....

İlk önce disket takıp ritimi seçip ekranda nereye atcagın var 1 2 3 gibi yerlere atma yeri var birini seçip istedigin ritimi atarsın eger fazla ritim yüklersen yani userlerden birine ekranda user stlye full onun gibi bişe yazcak o yazdıgında f4 e bascan yani ritim yazma yeri oluyo orası sonra f5 in altında shift tuşu var oraya basılı tutup yine f4 e bascan oradan 1 den 8 e kadar silcen ekranın altında upper 1 falan var 5 e kadar oradan yanıp sönen ışıga basıp silebilirsin.Komayıda, f2 e bas sonra bir daha f2 e basıp ekranın solunda page tuşu var oradan aşagı bas ve orada off yazan bir yer var onun altında aşagı yukarı tuşu var ya oradan bi kere yukarı bascan orada uf2 gibi bişe yazcak o yazmıyo ama onun gibi bişe yazcak.