Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim. Fabrikasyon türk ritimleri olduğu ve diğer markaların ritimlerinin editlenip okutulabildiğini duydum.
Saygılar.
Saygılar.
Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim. Fabrikasyon türk ritimleri olduğu ve diğer markaların ritimlerinin editlenip okutulabildiğini duydum.
Saygılar.
merhum sorusu gibi olmuş. İyi biliriz. Hatta performanslarından dolayı haklarımızı helal edebiliriz.
İyi biliriz merhumu ... Şakası bir yana bu cihaz 10 yıl öncesinin audya 5 'i dir. Yapısı çok sağlam, ancak ağır bircihazdır, yarım ağırlıklı profesyonel klavyesi var. İçinde harddisc var, cd okuyucu - yazıcı, flopy disket sürücüsü var. 32 mb sample hafızası var, arttırılamıyor. Diskten veya cd den mp3, wav vs okur. Kendiniz sample yapabilirsiniz. Doğrudan cd ye sesiniz ve aletle ses kaydı yapabilirsiniz. Üzerinde efektli vocoder var. 1024 durum hafızası, 4 adet atanabilir tuş, bütün kanalların (bass, accomp, drums vb) doğrudan slider ile kontrolü mümkün. 64 adet kullanıcı ritim hafızası, her ritime 8 adet favori ses hafızası. Ritim hariç 8 kanal farklı sesi aynı anda çalabilir. Profesyonel bir kullanıcı için (ritim yazan, ses yapan vs) 10 yıl daha kullanılabilecek bir cihazdır bence.
Şuan Gem kullandığınızı yeni farkettim. Ritimler konusundada biraz detaylı bilgi verirseniz çok çok sevinirim. Bu cihaz için şu kısmına dikkat et diyeceğiniz bir nokta varsa onuda duymak isterim. Menüsü, özellikleri geniş ve farklı cizgideki cihazları severim. Eğer ritim konusunda sorun olmayacaksa gözü kapalı değişeceğim cihazı.