gem wk 8 ketron xd 9 ? Hangisi iyi sizce

• Konbuyu başlatan abtmusic
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 5K

İyiki Doğdunuz :)

abtmusic

TM 2014 Demo Yarışması Üçüncüsü
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.abtmusic.org
Enst.
Yamaha
merhabalar

siz saygı değer hocalarımın fikirlerini almak istedim gem wk 8 miİ ketron xd 9 mu? taverna ve vahde slow ağırlık parçalar çalmak istiyorum ve yeni kullanıcıyım gem benim ihtiyaçlarımı karışlarmı ses ve ritm konusunda avantajları ve dez avantajları nelerdir yardımlarınızı bekliyorum.saygılarım

Cevap: gem wk 8 ketron xd 9 ? Hangisi iyi sizce

ketron xd9 un slow tarzı ritimleri süper, ben yamahacıyım,korg pa800 den tut yamahanın a1000tr sine kadar bütün aletleri kullandım.Ketron kullanmak nasip olmadı ama izlediğim videolardan slow parçalarda ne kadar mükemmel olduğunu gördüm..Bu aletleri 0 almaya kalkarsan değer kaybın büyük olacaktır..illa sağlam alt yapılı bi alet arıyorsan pa800 tavsiye ederim..GEM'i sil gitsin, çok uğraştıracak bi alet

Aslında ikisi de gayet güzel cihazlar. Birisini tamamen kötüleyip diğerini yüceltmek mantıksız olur. Ama XD9'un sağlam ritimleri var. Özellikle sanat müziği konusunda oldukça başarılı. XD9 alacak olursanız 16 mb olanlarını tercih etmenizde fayda var.

hocam korg pa 80 aldım bana bu alet fazla professional ve ağır taşınması zor yeni öğreniyorum ama ketron xd9 mb ve roland gw 8 bir düşük modeller ile kendimi geliştirmeyi düşündüm orgumu satıp pa 80 için takas teklif edildi gem wk 8 1250 tl sayacak arkadaş üstüne ise bana 850 tl verecek sizce nasıl bir teklif ? gem cihazda vahde ve slow ritm sıkıntısı yaşayacaksam hiç bir şeye yaramaz ne yapacağımı şaşırdım :(

hocam korg pa 80 aldım bana bu alet fazla professional ve ağır taşınması zor yeni öğreniyorum ama ketron xd9 mb ve roland gw 8 bir düşük modeller ile kendimi geliştirmeyi düşündüm orgumu satıp pa 80 için takas teklif edildi gem wk 8 1250 tl sayacak arkadaş üstüne ise bana 850 tl verecek sizce nasıl bir teklif ? gem cihazda vahde ve slow ritm sıkıntısı yaşayacaksam hiç bir şeye yaramaz ne yapacağımı şaşırdım :(

ben 80 ni verme derim.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.roland gw8 orta halli bir klavye ve kullanımı 80 den daha tefaruatlıdır zordur. xd9 iyi alet saundu çok güzel lakin çok gerilerde kalmış bir klavye 3 çe alırsın 2 ye satamazsın.gemwk8 onunda kendine göre iyi kötü tarafları var ama şu an gem firması denen bir şey kalmadı diye biliyorum.arıza yapsa zor yaptıra bilirsin ve elinde kalabilir satışı yok gibi.
eğer amatörce uğraş istiyorsan sana tek tavsiyem bulabilirsen roland e40 al içersinde 4 cardı olan olsun.piyasasıda 300-400 tl arasıdır...kullanımı çok basittir ve hafiftir.... karar senin..

ben 80 ni verme derim.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.roland gw8 orta halli bir klavye ve kullanımı 80 den daha tefaruatlıdır zordur. xd9 iyi alet saundu çok güzel lakin çok gerilerde kalmış bir klavye 3 çe alırsın 2 ye satamazsın.gemwk8 onunda kendine göre iyi kötü tarafları var ama şu an gem firması denen bir şey kalmadı diye biliyorum.arıza yapsa zor yaptıra bilirsin ve elinde kalabilir satışı yok gibi.
eğer amatörce uğraş istiyorsan sana tek tavsiyem bulabilirsen roland e40 al içersinde 4 cardı olan olsun.piyasasıda 300-400 tl arasıdır...kullanımı çok basittir ve hafiftir.... karar senin..

hocam roland e40 vardı fazla kullanamadım müşteri çıktı sattım onu satıp orta modellerden almak istedim ama gaza geldim malesef pa80 aldım :(

roland g600 dusunurmusun dostum eger dusunursen g 600 + 1400 lıra ben verırım alet temızse

gem wk8 eledim şuan abilerim pa 80 satılmazsa mecbur bu org ile yoluma devam edeceğim ama roland gw 8 ketron xd 9 8 mb yamaha a 1000 tr veya or 700 v2 arasında hep ikilemde kaldım performans ve fiyat açısından acaba hangisi daha uygun diye bakalım hayırlısı dediğim gibi slow ve vahde ağırlıklı Müzikler çalmak istiyorum.saygılar herkese

ketron xd 9 8 mb ile 16 mb arasında ne gibi ek özellikler mevcut ?