GÜLLÜ 2 adet MD

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K
Cevap: GÜLLÜ 2 adet MD

rica ederim arif.iyi çalışmalar dilerim.

Slm lar çalışmalarınız cok başarılı güllünün gözlerine bakmayacagım adlı prcasının alt yapısını indiremiyorum dovland calışmıyor yardımcı olursanız seviniim şimdiden teşekkür ederim...

şu anda baktım link sağlam indiriyor emrecan.bir daha deneyin.

Emeğine sağlık hocam elinde orgla çalınmış arabesk şarkılar paylaşırsan sevinirim saygılar piyanist adayı ali.,

Malesef indiremiyorum diğer parcayı indirdim fakat çok uğraştım ama bir türlü indiremiyorum DOWLAND ı tıklıyorum pc direk dosya alımını başlatıyo fakat 10 sn sonra başarısız diyo eğerki bende bi hata olsa diğer parcayı indiremezdim ..

Bu parcayı bir türlü indiremedim lütfen yardımcı olurmusunuz..Gözlerine bakmayacağım adlı alt yapı bir türlü inmiyor diğer parcayı tek tıklayışta aldım fakat bu parcada bir türlü sorunu bulamadım...

Bu parcayı bir türlü indiremedim lütfen yardımcı olurmusunuz..Gözlerine bakmayacağım adlı alt yapı bir türlü inmiyor diğer parcayı tek tıklayışta aldım fakat bu parcada bir türlü sorunu bulamadım...

tamam o zaman küçültüp siteye yüklerim.biraz beklersen ekleyeceğim emrecan.

Zippyshare.com ben bu alt yapıyı indiremiyorum farklı yerden ve 5 arkadaş indirmeye çalıştık dinleyebiliyoruz ama inmiyo ...Yardımcı olurmusunuz .. TEŞEKKÜRLER...