• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

gülpembe yeni demo.. (furalabi)

Cevap: gülpembe yeni demo.. (furalabi)

Merhaba.

Canlı çalıp söylemişsiniz ; performans güzel , şarkı güzel...

Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim...

Selâmlar...

yorum yapan tüm üstadlara, dostlara teşekkürlerimi sunarım.. cevap yazmakta geciktim bunun için affınıza sığınıyorum.. şehir dışındaydım sabahtan beri.. tekrar tekrar teşekkürler.. devamı var sırayla yayınlamaya devam edeceğm..

Elinize sesinize sağlık. Çok güzel çalmış ve yorumlamışsınız. Hücum kayıt performans üst seviyede bir demo. Ritim atakları çok hoşuma gitti. Manço klasiklerindeki bateriyi aratmıyor. Devamlarını bekliyoruz.

Yeni dinleyebildim işlerin yoğunluğundan... Her demoyu dinlemeye çalışıyorum. Öncelik benim tarzda sevdiğim şarkılar ve değişik demolar. Bu şarkı da çok sevdiğim bir şarkıdır. Gerçekten güzel bir demo olmuş. Tebrik ederim. Herzaman daha da iyisi olucaktır... Bunu yapabiliyorsanız bir çok şeyi de yaparsınız eminim. Başarılar dilerim..

Sevgiler.

Elinize sesinize sağlık. Çok güzel çalmış ve yorumlamışsınız. Hücum kayıt performans üst seviyede bir demo. Ritim atakları çok hoşuma gitti. Manço klasiklerindeki bateriyi aratmıyor. Devamlarını bekliyoruz.

teşekkürederim güzel yorumlarınız için.. elimden geldiği kadar aslına uygun yapmaya çalıştım.. hücum kayıtta fazla detaya giremiyoruz malum :) beğenmenize sevindim üstadım...

Yeni dinleyebildim işlerin yoğunluğundan... Her demoyu dinlemeye çalışıyorum. Öncelik benim tarzda sevdiğim şarkılar ve değişik demolar. Bu şarkı da çok sevdiğim bir şarkıdır. Gerçekten güzel bir demo olmuş. Tebrik ederim. Herzaman daha da iyisi olucaktır... Bunu yapabiliyorsanız bir çok şeyi de yaparsınız eminim. Başarılar dilerim..

Sevgiler.

çok teşekkür ederim.. verilen emek karşılığnı bulunca memnun oluyor insan :) ben yaptığım her demoyu hücum kayıt yapıyorum. bu nedenle eksikler hatalar muhakkak oluyor. ''hatasız kul olmaz'' :) beğenmenize sevindim üstadım... yarın yeni bir demo yayınlıyorum...

harikasın dostum tebrikler alkışlar vurala gelsin millet :)

harikasın dostum tebrikler alkışlar vurala gelsin millet :)

çok teşekkürler üstadım.. alkışlar emeğe saygı gösteren dostlara gelsin :)beğenmene sevindim yarın yeni bir tane daha yayınlıyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:

güncel......

son kez güncelliyorum :)