Gw 8 yeni tr setten demolar

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 63
  • Görünümler : 11K
Cevap: Gw 8 yeni tr setten demolar

Son cümleni pek anlayamadım :) Konuyla alakası nedir ve kimedir

lafı söylediğim kişi artık site üyesi olmadığın haliyle mesajlarınıda göremiyorsunuz..mod arkadaşlardan bilgi edinebilirsiniz...

Merhaba arkadaşlar herkes teşekkür ederim iyi veya kötü olan yorumlarini ziçin yanliz üzüldüğüm birşeyler de oldu yazilanlara bakiyorum okadar kötü şeyler okudumki ağiza alinmayacak şeyler bunu bu sitede söyleyen şahis counter tamam arkadaşim fikrini söyleyebilirisn ben bunu zaten başindada bildirdim ama yanliş konuşuyorsun yok bu em 500 rtimi felan işkembeden sallama sen benim yanimdamiydin alsana adam gibi hodri meydan bu ritimin em 500 yada bir roland rtimi olduğunu ispatla ben delikanli sözü veriyorum site de herkes şahidim olsun zaten beni taniyan tanir anlatmama gerek yok ismimin altinda geziyorum yazabilir ama bende uzun zamandir bu sitedeyim kardeşim ben bu sitede kendim ayrilcam ve bundan sonra hiç bir çalişma yapmayacağim hadi bakalim ben idda ediyorum varsa yüreğin ispatla öyle ağiza alinmayacak laflar yapmayi bilmek önemli değil dostum onlari herkes yapmasini bilir herkesin ağzi var rahat ol sen bak orada ki batuh kardeşim ve diğer üstadlarim sana anlatamaya çaliştiklari halde sen halen çok biliyom yapiyorsun yanlişsin sen dostum ama ben kendime bir sözverdim ben bundan sonra sana cevap bile yazmam dostum sen kendine konuş bu sitede sadece ben değil birleri birşeyler yapiyorsa buna birazda olsa saygi göstermemiz gerekiyor insana yakişan bu ama insana bu sitede ne kadar özverili çalişan arkadaşlarim var ve hiç şekilde karşiliğinda bir menfaat bile aramayan kiymet bilin kiymet ben burad başta (katip) ahmet abi ve yine canla başla çalişan mürhen hocam ve tabiki keşanli hocama ve arti yamaha aliesine çok şeyler katan üstadlarim salim ve batuh üstadlarima ve ismini çiramadiğim bir çok üstada ben yaptiklari çalişmalardan dolayi teşekkür ediyor ve çalişmalarinin başarilarini diliyorum unutma hiç bir zaman bindiğin dali asla kesme saygilarimla...

Konuyu başından sonuna kadar okudum. Sinan Bey çalışmalarınız için çok çok teşekkürler.yolunuza yılmadan devam edin.ortada bir emek var.9-8 Sanat ritmi 9-8liktir arkadaşlar.9-8lik bir ölçü sayısıdır.bizim müziğimizde 3eşit zamana bölünebilen bileşik ölçülerin içinde yer alır.Üstteki rakam her ölçüde o değer süresinden kaç tane bulunacağını gösterir.Alttaki rakam ise değer süresini gösterir.Süresi ve yönetimi(1-2-1-2-1-2-1-2-3)şeklindedir. (1-2-3-4-5-6-7-8-9 )

Moderatör tarafında düzenlendi: