hakan3x usb elektro bağlama video demo

İyiki Doğdunuz :)

hakan-çebi

**Vip**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.hakancebi.com
Enst.
tuşlu çalgılar
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-nHW25QE-bU"]korg pa3x hakanx set elektro - YouTube[/ame]

Cevap: hakan3x usb elektro bağlama video demo

piyasaya rekabet gelmesi çok güzel..buda bizim gibi tüketiciler için bir avantajdır..ellerinize sağlık..başarılarınızın devamını dilerim..

bence ce exp üstüne tanımama ha birde baykal yapıyor calışması var bak o güzel olabilir harika halaylar zurnalar ve ritimler harika . senin sett güzel ama hakancım bziim yöreye gitmiyor be :)

bence ce exp üstüne tanımama ha birde baykal yapıyor calışması var bak o güzel olabilir harika halaylar zurnalar ve ritimler harika . senin sett güzel ama hakancım bziim yöreye gitmiyor be :)

Tarz meselesi diyelim.

abicim 2-4'ler iş görmez.. çok ağır ve akıcı değil... dum tak dum taka ritimler gerek...

genede bu görüşleri göz önünde bulundurarak ritim yazabilirsin..Seste fena değil...

Demoyu koymadaki amac o zaten bir yandan tanitim diger taraftan nabiz yoklama ;)
Eline saglik kardesim 10 numarasin her zaman bak istekler var aman kacirma bunlari notlarina ekle...

Çok iyi bir paylaşım.Bu da çok güzel olmuş üstad. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

hakan usta calımalarını ıyı takıp edıyom gercekten okadar set denedım valla eleoktro tonun mukemmel 3 x yok pa 800 keske pa 800e yapsaydın bu setı ılk bne alırdım
10 numara olmus elleırmene saglık usta 10 puan