kubilayo2o2
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Yok
halay altyapısı ıstıyom 15 dk lık yavastan hızlı lutfen yardımcı olun
link atarsanız arkadaslar
link atarsanız arkadaslar
calamiyorsun anlasilan
Abisi, bırak hazır löp edinsin. Daha yaşı kaçki? Neleri var ..... kadar olmuşlar hala muhtaçlar. Kapacak, sahneye taşıyacak. Mükemmel sanatçıların ayağına muz kabuğu koyacak ve başaracak. Şahidim, küçümsediğimden değil ama yakışırmı? amele bile ek iş olarak bunu yapmakta artık. Taptığım müzik, sanat adına benim için hobiden ileri gidemedi ama devir bunların artık. İyiki PC ye bağlandıda bunlarda tek tek erimekte. Nede olsa gerçek sanatçı, kıvrak zekaya sahip olduğundan herşeyin en üstesinden geleceğinden eminim. Yıllar önce rahmetli Melih Kibar'ın, klavyeyle PC nin bağlantısı ilk icat olarak iyiydi ama döküntüsü kimlere yaradı bir şey diyemiyorum. Devir devamlı değişiyor. Sanat bir yana ekmek parası olarak yapışanların bundan sonra Allah yardımcıları olsun. Başka ne diyebilirim? Hoşçakal kal, sanatla kal derim............
Bn ne dugunde ne dugun salonda caliyorum bana bu halay lazim oldu asil meslegim 3 boyutlu cizim arkasim yardim istedim cok yardinci oldunuzz yaa laaa
Arkadaşım, taşı gediğine o kadar güzel oturtmuşsun ki ne desem az, bravo, tebrikler. Tüyü yeni bitmiş arkadaşımızın üstüne çok gidilmesi, şahsen yaşımdan dolayı beni yaralar ve yakışık almaz. Ama en son hitap ettiği ''yaa laaa'' gibi seviyesiz laflar, abilerini ve amcalarını geçtim, çok ayıp. İnsan yanıtlarında, şahsiyetiyle ortadadır. Bu da adab-ı muaşeret (görgü kuralları) ile ilgili olup seviye meselesidir. Yinede bu arkadaşımızın toyluğuna verip, siteye daha uyumlu ve centilmen olacağı inancıyla, bize kendisini ispatlayacağına eminim........... Nede olsa evladımızdır.şu an tam düğün sezonu... Ne Yani şimdi düğün zamanın da halayı, düğünde çalmayacaksın da.. ne zaman çalacaksın ki bizde inandık valla..)