Hangi Org'u Almalıyım

Enst.
Medeli Dante Tr V2
Merhaba abilerim ben normal şartlarda Piyano öğreniyordum fakat hocamdan etkilendim ve bende org işine girmek istiyorum 20.000 TL bütçem mevcut Bütçenin biraz az olduğunun farkındayım ama yeni başladığım için önce kendimi kanıtlamalıymışım. Batı tarzında müzik yapmak istiyorum ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler

20.000 TL bütçeniz var ve batı tarzı müzik yapmak istiyorsunuz. İşte bu bütçeyle alabileceğiniz birkaç öneri sayacağım.. ama zam üstüne zam çabuk olunuz..!

1. Yamaha PSR-SX600 (2. El gördüm şimdi yoK üzgünüm)
Fiyat: Yaklaşık 20.000 TL
Özellikler: 850'den fazla ses, 43 Drum/SFX kit, 480 XG ses, Articulation kontrolü, geniş LCD ekran.
Avantajlar: Batı müziği için ideal olan geniş bir ses yelpazesi ve kullanım kolaylığı.

2. Korg PA300
Fiyat: Yaklaşık 18.000 TL
Özellikler: 950 ses, 64 Drum kit, 1200'den fazla stil, geniş TFT renkli ekran.
Avantajlar: Yüksek kaliteli sesler ve güçlü stil yaratma yetenekleri ile batı müziği için uygun.

3. Roland E-X50
Fiyat: Yaklaşık 19.000 TL
Özellikler: 700'den fazla ton, 200'den fazla ritim, çoklu efektler, geniş LCD ekran.
Avantajlar: Çeşitli batı müziği stilleri için uygun sesler ve güçlü özellikler.

4. Casio CT-X5000
Fiyat: Yaklaşık 16.000 TL
Özellikler: 800'den fazla ton, 235 ritim, AIX ses motoru, 17 track sequencer.
Avantajlar: Çeşitli tonlar ve ritimler ile güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz.

Bu klavyeler( enstrümanlar, batı müziği yapmak için ideal başlangıç noktalarıdır ve sizin gibi yeni başlayanlar için uygun fiyatlı seçeneklerdir.

Son düzenleme:
9 ay öncekiler gibi değil fiyatlar ben düşünemedim özür dilerim uçuk fiyatlar ya