• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çilekeş_52

Gold üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Arkadaşlar sizlere ZARA nın HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI şarkısının Orjinal Enstrümantalını sunuyorum Çok Güzel Buyurun Beğeneceğinize Eminim

Önce Dinle Sonra İndir

Site sözleşmesi

- Trakya müzik forumlarında telif hakları gerektiren her türlü mp3 linkleri, video linkleri, mp3 veya video programları, korsan yazılım linkleri içeren veya bunların dağıtılmasını destekleyen, yönlendiren içeriğe sahip mesaj yazmak yasaktır.

Güle Güle Dinleyin
Teşekkür & Yorumlarınızı Eksik Etmeyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Bu parçayı Zara bestelemiş demek teşekkürler aydınlattığınız için...

Bu parçayı Zara bestelemiş demek teşekkürler aydınlattığınız için...

Arkadaşım Dikkatini Çekerim Ben Besteleyen Kim Onu Yazmadım Zara Da Söylüyor Bu Şarkıyı onun söylediği şarkı ayarında yapılmış enstrumantal olduğu için zara yazdım
besteleyen kim bilmiyorum

Arkadaşım Dikkatini Çekerim Ben Besteleyen Kim Onu Yazmadım Zara Da Söylüyor Bu Şarkıyı onun söylediği şarkı ayarında yapılmış enstrumantal olduğu için zara yazdım
besteleyen kim bilmiyorum
HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Başlığınız bu..Yayınladığınız parça ise Yedi Karanfil albümlerinde yer alan bir çalışma..Konunuzda doğru olan tek şey bu parçanın Yedi Karanfil orijinal çalışması olması...İnsanların yanlış bilgilendirilmesine hiç gerek yok..

Yöre: Yozgat (Akdağmadeni)
Kaynak: NİDA TÜFEKÇİ
Derleyen: Mustan Aktürk

HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI
Hastane önünde incir ağacı Doktor bulamadı bana ilacı
Baş tabib geliyo zehirden acı
Garip kaldım yüreğime dert oldu
Ellerin vatanı bana yurt oldu
Mezarımı kazın bayıra düze
Benden selam söyleyin sevdiğim gıza
Başına koysun, karalar bağlasın
Gurbet elde kaldım diye ağlasın

Bu konuya açıklık getirir sanırım sevgi ve müzikle kalın herdaim...

Yöre: Yozgat (Akdağmadeni)
Kaynak: NİDA TÜFEKÇİ
Derleyen: Mustan Aktürk

HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI
Hastane önünde incir ağacı Doktor bulamadı bana ilacı
Baş tabib geliyo zehirden acı
Garip kaldım yüreğime dert oldu
Ellerin vatanı bana yurt oldu
Mezarımı kazın bayıra düze
Benden selam söyleyin sevdiğim gıza
Başına koysun, karalar bağlasın
Gurbet elde kaldım diye ağlasın

Bu konuya açıklık getirir sanırım sevgi ve müzikle kalın herdaim...
Bilgi için teşekkürler sevgili dostum..Sorun şu ki bu parçanın Yedi Karanfil çalışması olduğunu belirtseydi arkadaş paylaşımı daha bir değer bulurdu..

Bu arada parçanın yöresini bilmiyordum öğrenmiş oldum:D

Bilgi için teşekkürler sevgili dostum..Sorun şu ki bu parçanın Yedi Karanfil çalışması olduğunu belirtseydi arkadaş paylaşımı daha bir değer bulurdu..

TRT Repertuarında kaynak kişi ve derleyende Nida TÜFEKÇİ Diğe geçer Çok yerde Mustan AKTÜRK Geçer bazı yerlerde de derleyen olarak Burasını ben de tam bilmiyorum ama yöre ve diğer bilgiler tamdır:)))

Arkadaş Sizlere Paylaşım Yapanda Kabahat Yedi Karanfil Olduğunu Bilsem Yazardım Ama Size Yaptığım Paylaşımlarla Yaranamıyorum Peki O Halde Paylaşım Yapmam Olur Biter Sanki Para İlemi Satın Alıyorsun Da Tantana Çıkarıyorsun HayreT Bir ŞeY Size İyilik Yaramıyor Anlaşılan

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaş Sizlere Paylaşım Yapanda Kabahat Yedi Karanfil Olduğunu Bilsem Yazardım Ama Size Yaptığım Paylaşımlarla Yaranamıyorum Peki O Halde Paylaşım Yapmam Olur Biter Sanki Para İlemi Satın Alıyorsun Da Tantana Çıkarıyorsun HayreT Bir ŞeY Size İyilik Yaramıyor Anlaşılan

Çilekeş kardeşim olay kapandı murat hacamın orda demek istediği kötü bir şey yok sadece demek istediği yedikaranfil çalışması diğe açıklama olsa daha dikkat çekerdi demek istemiş paylaşımın olay bu müzik insanı duygusal olur ama küsülücek bir neden değil bu burda herkez abi kardeş gerekli açıklamayı yaptık olay kapandı sevgi ve müzikle kal herdaim...

Bak kardeşim sorun Yedi Karanfil olayı değil sanki bu parçayı Zara dan başka söyleyen yokmuş gibi,Zara nın popülerliğini kullanarak prim yapmaya çalışıyorsun gibi bir hava oluşuyor ve senin prim yapman umrumda değil ama insanları yanlış bilgilendirmeye girersen orda düşüncelerimi ortaya koyarım senin yaptığın paylaşımları da sen üstüne para versen almam!..Tantana filan diye konuşma Ramazan ayındayız kırmayalım birbirimizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...