Cevap: HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA
Sen Ne Dediğinin Farkındamısın Terbiyteli Konuş Ne Prim i Yapacağım Ben de primden Bahsediyorsun Paramı Kazanıyorum Bu İşten
Sizlere Paylaşım Yapıyorum Adam sanıpda
Kalp Kırmazmışsın Tabi Kırmazsın Ama Kalbi Paramparça Edersin Parçalarsın Ancak Adam Gibi Yazı Yaz
Yönetici Arkadaşım Kapandı Dediğin Konuya Bak Adam Neler Yazmış Yoksa Her Adama söz söylenmiyormu bu sitede Adamına Göre Muamele Varsa Bilelim Ona Göre Davranalım
Bak kardeşim sorun Yedi Karanfil olayı değil sanki bu parçayı Zara dan başka söyleyen yokmuş gibi,Zara nın popülerliğini kullanarak prim yapmaya çalışıyorsun gibi bir hava oluşuyor ve senin prim yapman umrumda değil ama insanları yanlış bilgilendirmeye girersen orda düşüncelerimi ortaya koyarım senin yaptığın paylaşımları da sen üstüne para versen almam!..Tantana filan diye konuşma Ramazan ayındayız kırmayalım birbirimizi...
Sen Ne Dediğinin Farkındamısın Terbiyteli Konuş Ne Prim i Yapacağım Ben de primden Bahsediyorsun Paramı Kazanıyorum Bu İşten
Sizlere Paylaşım Yapıyorum Adam sanıpda
Kalp Kırmazmışsın Tabi Kırmazsın Ama Kalbi Paramparça Edersin Parçalarsın Ancak Adam Gibi Yazı Yaz
Yönetici Arkadaşım Kapandı Dediğin Konuya Bak Adam Neler Yazmış Yoksa Her Adama söz söylenmiyormu bu sitede Adamına Göre Muamele Varsa Bilelim Ona Göre Davranalım
Moderatör tarafında düzenlendi: