• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Bak kardeşim sorun Yedi Karanfil olayı değil sanki bu parçayı Zara dan başka söyleyen yokmuş gibi,Zara nın popülerliğini kullanarak prim yapmaya çalışıyorsun gibi bir hava oluşuyor ve senin prim yapman umrumda değil ama insanları yanlış bilgilendirmeye girersen orda düşüncelerimi ortaya koyarım senin yaptığın paylaşımları da sen üstüne para versen almam!..Tantana filan diye konuşma Ramazan ayındayız kırmayalım birbirimizi...

Sen Ne Dediğinin Farkındamısın Terbiyteli Konuş Ne Prim i Yapacağım Ben de primden Bahsediyorsun Paramı Kazanıyorum Bu İşten
Sizlere Paylaşım Yapıyorum Adam sanıpda
Kalp Kırmazmışsın Tabi Kırmazsın Ama Kalbi Paramparça Edersin Parçalarsın Ancak Adam Gibi Yazı Yaz

Yönetici Arkadaşım Kapandı Dediğin Konuya Bak Adam Neler Yazmış Yoksa Her Adama söz söylenmiyormu bu sitede Adamına Göre Muamele Varsa Bilelim Ona Göre Davranalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: HastanE ÖnündE İnciR AğacI (Orj.Enst) ZarA

Sen Ne Dediğinin Farkındamısın Terbiyteli Konuş Ne Prim i Yapacağım Ben de primden Bahsediyorsun Paramı Kazanıyorum Bu İşten
Sizlere Paylaşım Yapıyorum Adam sanıpda
Kalp Kırmazmışsın Tabi Kırmazsın Ama Kalbi Paramparça Edersin Parçalarsın Ancak Adam Gibi Yazı Yaz

Yönetici Arkadaşım Kapandı Dediğin Konuya Bak Adam Neler Yazmış Yoksa Her Adama söz söylenmiyormu bu sitede Adamına Göre Muamele Varsa Bilelim Ona Göre Davranalım
Sen söylediğim şeylere bozuluyorsun peki bu eser sahipleri birazcık saygıyı haketmiyor mu?Ben senin yaptığın paylaşımları alıp başka yerde başkalarının adına paylaşsam ne düşünürsün?..Diyorsun "nette ilk" ben alsam kendi adıma başka yerde paylaşsam sende bana bozuk çalsan ben sana "adam sandımda paylaştım" diyebilirmiyim?..Adam sanmak klimesi gayet kaba bir tabir ben sana hakarette bulunmadım..

Yahu kalbini parçaladım demek amma abarttın kardeşim:D neyse hadi iyi paylaşımlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...