Ihtiyaç fazlasi tertemiz orglar

Cevap: Ihtiyaç fazlasi tertemiz orglar

Hayırlı satışlar Allah gönlüne göre versin İnşAllah.

Aslında bu yaklaşımı bir türlü anlamıyorum kalitesi ortada iken ketron piyasası niçin bu tür yapay zorlamalarla aşağı tutulmaya çalışılıyor?8mb 1350+200tl 16 mb ram=1550 tl 16 mb ketron öte yandan 2350tl pa 80 nedeen:(
çok alınıp satılıyormuş,piyasası hareketliymiş,ketronu elden çıkarmak zormuş vs yapay sebepler işi bilen usta piyanistleri kandıramıyor ancak kendi becerisinden ustalığından çok cihazın sunduğu kolaylıklara güvenen kullanıcılar mı piyasayı böyle yapıyor? yazık doğrusu

abi katılıyorum sana ben ketron xd9 16mb orgumu 1950 tlye sattım geçen sene teklıfler gelıyodu gülünç rakamlar 1300 1400 1500 alan vatandaş düşünmüyo bu orgu şimdi alırken buşekılde piyasayı oldurursen satarken sen kaça satacan neyse iyi çalışmalar :)

gerçekten çok güzel bi konuya deyindiniz ketron xd9 ile pa80 kıyaslamak hata ki ketronun soundunu şuan yeni çıkan orglar anca anca karşılıyor ki piyasa elimde olsaydı sağlamlık kullanım kolaylığı bakımından ketron xd9 a 2500tl pa80 e 1000 tl isterdim ayda 1 bakıma girmesi lazım düğmeler swiç pich bender derken her ay 100 tl masrafı var ki 25 ay da org kendi parası kadar masraf açıyor e haliyle adama 5 milyara malolmuş bi pa80 tabiki fiyat yüksek istemesi lazım bizim ketronlar anca ve anca 3 yılda 1 bakıma girer oda 1/2 tuşu tozlanmıştır filan bende hem xd9 hem vega var birde triton var fakat tritonu hiç açmıyorum bile çünki korg ile kıyaslandığı zaman basit sound ortaya çıkıyor bu aralar elinde gem genesys olan varsa satın alabilirim saygılar

Hocam sezon bitti malesef bide fiatlar yuksek