Ikıncı Alt Klavye BK5

İyiki Doğdunuz :)

Bekir Aktas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa900 ve Kanun
Arkadaşlar Or 700 V2plus Kullanıcısıyım Ikıncı Klavye Olarak Roland BK5-Or Dusunuyorum.. Sizc Ikıncı Klavye Olurmu Yoksa V2plus ı Satıp Daha Ustun Birşeymı Dersiniz

Cevap: Ikıncı Alt Klavye BK5

Bence olmaz. Neden dersen, or 700 de ortalama bir klavye BK5 de bence or 700 ü satıp ya tyros yada 2x veya 3x korg almanızı tavsiye ediyorum...

Bence olmaz. Neden dersen, or 700 de ortalama bir klavye BK5 de bence or 700 ü satıp ya tyros yada 2x veya 3x korg almanızı tavsiye ediyorum...

katılıyorum.. ikiside orta sınıf klavyeler.. tyros, 2x, 3x veya 256 mb pa800 yanında ikinci klavye olarak kullanılabilirler..

çok güzel olur...hatta her ikisi de her türlü iş için fazla bile...tabi aletleri tüm özellikleriyle kullanabilene...

tyros'a ne gerek var alt tarafı düğün yapıyorsunuz.

kardes bnce pa2x yada 3x al or700 ikinci klavyen olsun

tyros'a ne gerek var alt tarafı düğün yapıyorsunuz.

Öncelik Yardımlarınıza Teşekkür Ederim Hiko Kardeş Sen Benım Dugun Yaptıgımı Nerden Biliyorsun Ve Alt Tarafı Dugun Deyipte Geçiyorsun Muzik Her Yerde Muziktir.. Alt Tarafı Dugun Yapıyorsunuz Sözu Ne Demek Açıklarmısın

Senın Kendını Bir Şekilde Geliştirmen Bu işe verdigin Önem Kalitedir Ha Sen Alt Tarafı Dugun Dıyorsan Sana Kalmıs

Öncelik Yardımlarınıza Teşekkür Ederim Hiko Kardeş Sen Benım Dugun Yaptıgımı Nerden Biliyorsun Ve Alt Tarafı Dugun Deyipte Geçiyorsun Muzik Her Yerde Muziktir.. Alt Tarafı Dugun Yapıyorsunuz Sözu Ne Demek Açıklarmısın

Senın Kendını Bir Şekilde Geliştirmen Bu işe verdigin Önem Kalitedir Ha Sen Alt Tarafı Dugun Dıyorsan Sana Kalmıs

Alt tarafı düğün demek şudur; Düğüne gelen vatandaşa alkış bile tutsan memnun kalır bir sanat bir seranat beklemez. Düğün için tyors alanları eleştirdim o mesajımda sen veya başkası onu bilmem.

walla hocam goruslerınıze katılmıyorum zevkler cok farklıdır dugun için tyrosta alırım neden sacma olsun benım ıcın daha kaliteli olacaktır allah askına o zaman Casıo AT1 Le Cıkın Programa Madem Alkısta tutuyor

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri