• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İlk Kez Hem Çaldım Hem Söyledim seco_35

Cevap: İlk Kez Hem Çaldım Hem Söyledim seco_35

nota bilgim yok demişsin, solist bir abiye çalıyorum demiştin geçenlerde? hiç bilmiyorsan o abiye nerden çalıyorsan aynı tondan çal kendinede sesin alışsın. bu ton çok pes olmuş sana. demodaki sese +3 transpose yap öyle çal oku. ilk başlarda zor gelebilir ama ilerde dua edersin :) emeğine teşekkürler eline sağlık kardeşim

bende bu tur parcaları sol okurum genelde mi calıyorsan +3 yap

nota bilgim yok demişsin, solist bir abiye çalıyorum demiştin geçenlerde? hiç bilmiyorsan o abiye nerden çalıyorsan aynı tondan çal kendinede sesin alışsın. bu ton çok pes olmuş sana. demodaki sese +3 transpose yap öyle çal oku. ilk başlarda zor gelebilir ama ilerde dua edersin :) emeğine teşekkürler eline sağlık kardeşim

abi solist abi biliyo tabi mesela romanalrı +6 si bemol den okuyo 2/4 leri +4 yapıyom öyle belirli şeyleri biliyorum denicem abi

bence yapılanın kötüsü olmaz ama başarmak için bi yerden başlamak lazım 22 yıldır bu işi yaparım benim attığım demolara bile akor başmıyon kendini geliştirmelisin falan yazıyolar artık gençler kendini geliştirsin ama her zaman emeğede büyüğede saygı olmalı malesef günümüzde ne sanata ne müzisyene para veriyolar en kötü çalanla en iyi çalan aynı parayı alıyo o nedenle eleştiriye gerek yok neticesinde herkez bi yol tutturmuş gidiyo .......

yinede teşekkürler