İstanbul da 500 TL ye Satılık Komple Tesisat

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
ACİL İHTİYAÇTAN
Fiyatı: 500 TL
emt = Gaziosmanpaşa - Karayolları
Ürün resmi = resim çekebilirsek eklenecektir.
Telefon = Abbas (0532) 605 93 22
Msn = yok

Arkadaşlar bir Sanatçı rakdaşımın seslendirme tesisatlarıdır. 2 tane 38 çaplı (PIAUDIO) Marka 400 Watlı Kolon, 1 tane 400 watlı 30 çaplı kolon, 1 tane yatık 2x400 ATAK marka amfi. 3 adet kolona ait ait kablolar mikrofon ve sehpalar tamamı sadece 500 TL arayıp kendisi ile görüşebilirsiniz malzemenin tamamı 2. eldir bilgilerinize,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: İstanbul da 500 TL ye Satılık Komple Tesisat

Sazgrubu durumu nasıl aletlerin + herkes 500 den bişeyler satmaya çalışıyor :D :D :D
anfisi yokmu bu aletlerin hepsini hoparlör saymışsınız

Foto eklerseniz bişeyler düşüne bilirim

saygılar

evet resim olması iyi olur bekli bende alabilirim oda için ses duzenine kullanırım

Pzar günü sevgili RoMaN39 kardeşimiz görmeye gelecekmiş geldiğinde onunla hem dener hemde resimlerini çekeriz. Arkadaş sıfır tesisat almış bunları ben artık kullanmayacağım bana sat dedi de kaç para dedim? 800 - 900 e sat dedi ben yok olmaz dedim :D 500 e ver gitsin oda kabuletti bende sizlere duyurayım dedim. Saygılarımla,

İlan günceldir Saygılarımla,

Muzaffer abi cihazların mümkünse resimlerini ekleyebilir misin? Bir de cihazlar tam olarak ne durumda? Yani ses düzeni falan nasıl??? Eğer uygunsa alabilirim.

Cihazların resimlerini çekemedim çünkü bende değiller 3 kolon, 1 adet amfi, 2 Adet Kolon Sehpası, 1 Adet Carol mikrofon, adet mikrofon sehpası. Tüm bunlara ait kablolar dan tesisat oluşmaktadır. hepsi çalışır durumdadır tek kuşkum bu kolonların tiz korumalarına lamlalar koymuştuk acaba içlerinden patlayanı veya yerinden çıkanı varmı ona bakmak lazım 500 TL ye zaten ne alınabilinirki, bence bedava helede bu işe yeni başlayanlar için bulunmaz bir kısmet. Yukarıda sahibi Abbas bey'in telefonunu vermişim acele eden arayıp görüp denedikten sonra evet der ise satınalabilir.Saygılarımla,

500e alıyorum.

satıldımı cihazlar

Aekadaşlar dediğim gibi aletler bende değil arkadaşımda. Sizin için azönce gene cepten aradım malzeme duruyormuş yani satılmamış alacaksanız benim adımı verin Muzaffer verdi numaranızı deyin satıcının adı Abbas Balçık telefonu 05326059322 yeri İstanbul Küçükköy Karayolları Mahallesi. gene sordum tesisat çalışır durumda imiş yeni tesisat aldığından bunları elden çıkaracak resimleri gene gider çekerdim ancak azönce dediğim gibi aradım düğün salonuna gidecekmiş zaten salon da evinin yanında aynı mahallede yani. İllaha denemeden almayız derseniz yanıma gelin birlikte gidip deneyip karar verelim de derim Saygılarımla,

Bu alana bir cevap yazın...